• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
ale śliczne brzusie  ;D Aneczko ja z chiny na wznak się nie położe aż zazdroszcze zgrabniutko jak zawsze  :laugh:  :laugh: Olu dzidzia to chyba malusia nie będzie  ;) i albo mi sie wydaje albo Ci się brzuszek obniżył taki śliczny duży  :) i wydaje mi się właśnie że juz opadł  :) albo mam strita jakiegoś  ;D

No Olenko ty to mi stracha robisz!!! Jest tylko 4 dni roznicy miedzy naszymi terminami a ty juz wygladasz jak gpotowa do porodu!! Sliczny brzucholek ale tez mi sie wydaje ze jest jakos ciut nizej!!! Nie chcesz czasem poczekac na inne lipcowki z tym rozdwojeniem???

Aneczko jak zwykle ślicznie wyglądasz

Oleńko ja też mam wrażenie że trochę brzusio Ci się opuścił ale i tak bardzo ładnie wyglądasz wytrzymaj jeszcze trochę ale panika jest na BB ::)
Ciekawa jestem która następna

HEHE,moze rzeczywiście ciutkę opadł,ale generalnie jakoś mam nisko brzuchol,może dlatego,że ma taki piłkowaty kształt,wszyscy sie śmieją,że mi ktoś piłkę do kosza włożył pod bluzkę ;)

No faktycznie dosyc nisko to brzunio ale moje tez jest bardzo nisko wlasciwie od poczatku ciazy (nie widac na tych zdjeciach bo leze)wiec moze to tez taka uroda ;)
Ola zapomnialam dodac ,ze sliczna ta Twoja pileczka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry