• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Super Corsini - dzieki za fotki :) Bliźniaczko :D
Nie wiem jak Ty, ale ja pewnei bede jeszcze z tej kiecki korzystac przez najblizsze poł roku ???

A ja chcialam w nasza rocznice slubu (10.09) ochrzcic Małego - tylko w czym ja bym wystąpiła...

No ja mysle ;)
a tej wody to faktycznie zapasy jak u wielbłąda - mam wrazenie ze mi zaraz stopy pękną, co chwila mnie gdzies zakluje jakby mi ktos szpilki wkładał...

I pewnie tak bedzie tez u ciebie Kaaalu!!! Wstawilam te fotki by was troche wyluzowac, bo wczesniej sama sie martwilam jak ja sie tego wszystkiego pozbede!!! Zostalo mi jeszcze troszke boczkow ale to male piwo w porownaniu z tym czego sie balam, czyli wiszacy brzuchol, tlusty tylek i buzia jak ksiezyc w pelni!!! Okazuje sie ze faktycznie wiekszosc tego to byla woda!!!!

reklama
Ale sllicznie wygladasz Krecik!!!!!!!Ja tez tak chce..........moze spuszcze brzuszek...ale rozstwpow to sie chyba nie pozbede tak latwo...moj brzuch jest calkowicie poszatkowany w roznej dlugosci i grubosci rozstepy..nawet nie sposob ich zliczyc...az pod same piersi....:(i jak sie tego pozbyc........:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry