• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

BASIU głowa do góry ,wszystko będzie dobrze ,zobaczysz .Jedne chudną w oczach od razu a inne potrzebują więcej czasu .Ja nie ćwiczę ,tylko chodzę na długie spacery a jak wrócę do pracy to pewnie też trochę zrzucę(hi hi hi nadzieja matką głupich)

reklama
wiolus skarbie pamietaj ze kazda matke trzeba kochac hi damy rade w grupie sila mam pomysł moze sie wszystkie o cos załozymy mobilizacja i wspołzawodnictwo to jest to bo tak ani ochoty ani checi ;)

Wiki miala 3840g ale mialam wrazenie ,ze bedzie miala ponad 4 kilo hehe..ostatni tydzien przed porodem to w stopach mialam chyba z 4 kilo wody,tak mi napuchly,ze ledwo klapki wlozylam...

To faktycznie może byc sprawa wód bo ja za bardzo, nie odczuwałam, dyskomfortu, do końca chodziłam w sandałkach, ale dopiero po porodzie, jak mi się banie nie zrobiły, żadnych laczków nie mogłam nosić, bo zaraz ślady robiły, ta opuchlizna nie schodziła mi przez dobre 3 tyg. jak nie więcej.:szok: Pytałam lek. powiedział, że to normalka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry