reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Agatko superkowy ten twoj brzusio. Jeszcze nie za duzy, ale i fasolka przeciez jszcze malenka:tak:
Agar, nie wstydz sie tylko wklej fotke, przeciez kazda z nas juz przez to przechodzila, wiemy jak to wyglada:tak: :-)

reklama
Dziekuje Wam za tyle milych slow!!! Agar chociazby dla takiego balsamu na uszy wstaw swoje fotki!!!! Nie sadze ze masz wiekszy brzunio niz ja!!! A nawet jak wiekszy to przeciez kochany!!!

Nie było mnie na bb miesiąc, a tu taka niespodzianka !!! Agar, Agatko ogromne gratulacje. Niech dzidzie dobrze się rozwijają i wszystko niech przebiega bezproblemowo !!!

Agar, Kreciku, ogromne gratulacje!
Kurcze tez bym chciala pojsc w Wasze slady, ale musimy odczekac az sytuacja w domu sie ustabilizuje i bedzie mniej stresowo.

Kreciku super oglada sie Twoje zdjecia z małym brzuszkiem... az wspomniania wracaja, jakby to było wczoraj u nas.

Agarku pochwal sie brzusiem :) Na pewno jest sliczny!

Pozdrawiam Was goraco i zycze POWODZENIA! :-)

no proszę! nie ma mnie tutaj z tydzień i co ja słyszę-Agatko-ale suuuper, zafasolkowana!!! jejku, to wspaniale!!!!!
jaka szkoda, że u mnie nadal wszystko uśpione i nici z roboty rodzeństwa, jeszcze musimy zaczekać

To moje fotki z 12tc! Te z boku sa ok ale to od przodu nie za bardzo bo biodra wyszly mi takie szerokie , ze az sie przerazilam!!! Mam nadzieje ze to tylko kwestia tego iz opuscilam portki w ten sposob!!! (dopiero na zdjeciach czlowiek widzi ze ma wielka dupe i nie chcve sie do tego przyznac, hihii)

Agatko...jaki sliczniusi brzusio:) I wcale nie taki duzy jak na 2 ciaze...a zdjecie z przodu na pewno rozciagniete przez spodnie:) ty musialabys moja dupe zobaczyc zeby dopiero zaczac narzekac:)

PS - a ja dowiedzialam sie dzis od mojej Maciusiowej kuzynki ze ona znow w ciazy i to juz w 4 miesiacu z terminem na wrzesien, czyli roznica bedzie 16 miesiecy - tak jak u ciebie.

reklama
Do góry