• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Acha,mimo że nie jeżdżę autobusami, (ale za to robię zakupy i stoje w kolejkach...) to przyłączam się do topienia! :laugh: A niezłym pomysłem byłoby przytroczenie takim babom za karę jakieś 5 kilo kartofli w pasie, i niech stoją tak przez godzinę ;D

reklama
Marthusiu-dzięki za komentarz, nawet nie wiesz jak się cieszę, że Ci się układa i nosisz pod serduszkiem znowu maleńką istotkę!!!!! naprawdę życzę Ci wszystkiego najlepszego!

Hihi ale bedzie topienie :)
Mnie tylko zawsze rozbawia, jak te kobitki biegna za tramwajem z kilkoma ciezkimi torbami - na to maja sile - a jak juz wpadna do srodka to nagle zmeczone.. A trzeba było tyle nie biegac !!!

Ewan dziekuje bardzo:)

szczerze mowiac to nie moge sie juz doczekac, zeby zobaczyc te Wasze lipcowe maluszki. a co dopiero Wy, pewnie tez juz wyczekujecie tej chwili:)

Marthusiu mnie również serducho urosło jak się dowiedziałam  :) cała moja rodzinka trzyma za Ciebie kciuki tak bardzoo bardzoo bardzoo buziaczki  :)

reklama
no jakoś za bardzo waga mi nie skacze do góry ale jeszcze 57 dni, zobaczymy, na szczęście nie mam na razie rozstępów, a jak u was z ciałkiem, nie słychać, żeby już któraś z nas narzekała na rozstępy, smarujecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry