reklama

Galeria brzuszków

• Starter tematu Starter tematu LuizaPatrycja
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dawka Amelkowego brzuszka ;-)
na siedząco 25t2d i sesyjka dzisiejsza, dokładnie 26tc - w ubranku i bez, au face i z profilu hie hie :-D:-D
Super sesja :-):-)

wersja wieczorna (czyli większa niż poranna), 23t.

czyli brzusio + żyrafy ;-)
Cudny brzusio i żyrafy :-D:-D

myśmy dopiero zaczęli robić zdjęcia.. najbardziej chyba żałuję, że nie zrobiłam sobie zdjęcia jeszcze bezbrzuchowego.. coś się obawiam, że nie będę pamiętać, jak to kiedyś wyglądałam ;-) - albo inaczej - trudno będzie w to uwierzyć;-)
Ja mam z 8tc jak brzusio jest jeszcze płaściutki a teraz taki okrąglutki ;-)

reklama
picture8809.jpg

picture8808.jpg

picture8807.jpg

mój brzuch 23 i 5 dzień

No to dziewczyny i ja wstawie mój wielki ale kochany brzucholek;-)( więcej tłuszczyku niż dzidzi ale można już pomalutku sie domyśleć że tam jest niunia nasza):-)
Oczywiście napisałam odwrotnie:zawstydzona/y: i nie zauważyłam że to pomadka o przedłużonej trwałości i teraz nie moge jej zmyć:baffled: hahaha:-)

009.jpg

mój brzuch 23 i 5 dzień
Sesja prześliczna

No to dziewczyny i ja wstawie mój wielki ale kochany brzucholek;-)( więcej tłuszczyku niż dzidzi ale można już pomalutku sie domyśleć że tam jest niunia nasza):-)
Oczywiście napisałam odwrotnie:zawstydzona/y: i nie zauważyłam że to pomadka o przedłużonej trwałości i teraz nie moge jej zmyć:baffled: hahaha:-)
Śliczny brzuszek. Podpis też super ;-);-)

A oto domek Damianka 26t1d :-Dma gdzie wariowac;-)Czesto czuje kopniaczki tak 3 palce nad pepkiem,chyba urodze malego-wielkiego czlowieczka:D

Załączniki

• 26t1d - Copy.jpg
    26t1d - Copy.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 83
  • 26t1dII - Copy.jpg
    26t1dII - Copy.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama