Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam szerokie biodra i teoria sprawdziła się przy pierwszej ciąży, tym razem brzuszek wyszedł bardzo szybko![]()

To ja podważam tą teorię... mam wąska miednicę (dlatego miałam cc w pierwszej ciąży) a brzuszek miałam mały... ;-) no chyba, że jestem wyjątkiem potwierdzajacym regułe;-):-)
Ja tez mam szerokie biodra i teoria sprawdziła się przy pierwszej ciąży, tym razem brzuszek wyszedł bardzo szybko![]()

Ładne brzusioA oto mój brzuch... Urósł bardzo w ostatnich dniach. No ale jutro zaczyna się 27. tydzień.
![]()

okrąglutkie 
a ja mam taką teorię (własny przykład;-)) w pierwszej ciąży chciałam żeby brzuch był jak najszybciej wręcz obsesyjnie go wypatrywałam nie mogłam się doczekać aż będzie widać i dumnie będę prezentować brzusio
a teraz wolałaby by był jak najpóźniej
. Dziewczyny co do waszych brzuszków to są bardzo ładne kształtne i duże ;-), takie piłeczki
pozdrawiam was i niech wam dzidziusie rosną zdrowo!piekny i jak dbrze widze to kreseczka też jest :-)A oto mój brzuch... Urósł bardzo w ostatnich dniach. No ale jutro zaczyna się 27. tydzień.
![]()