pszczółka maja
Fanka BB :)
aż z ciekawości też się zmierzyłam, co prawda nie w pasie bo brzuch mam nisko. w najszerszym miejscy jest 93 cm. Z JKJ nie mogę się narazie równać, ale jakby nie było urosło 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja od kilku dni, odkąd mi brzuch wystrzelił, czuję się tak dziwnie, jak siedzę bez stanika i trochę się garbie - piersi opierają się wtedy na brzuchu i lepią się do niego:-)

i jak na razie całkiem nieźle się trzymają, zobaczymy jak będzie jak już będę "dojna" 
Ja od kilku dni, odkąd mi brzuch wystrzelił, czuję się tak dziwnie, jak siedzę bez stanika i trochę się garbie - piersi opierają się wtedy na brzuchu i lepią się do niego:-)

Czyli nadal podważam tą teorię:-);-) w pierwszej ciąży brzuszek pojawił mi się po 6 m-cu, teraz ciutkę wcześniej.kochana ale miednica jest isototna w szybkości pokazywania się brzuszka, a jak masz silne mięśnie to wtedy mały brzuszek mimo, że np. szybko wyszedł,,,
Dokładnie z przodu wydaje się większy niż z boku ;-)mój dzisiejszy
z przodu taki wielgachny się wydaje![]()
ogólnie wydaje mi się że mam wysoko brzuch
ale jest taki rozciągnięty po całej długości
w pierwszej ciąży miałam też wysoko ale nie był taki arbuzowaty
pszczółka ma taki okrąglutki a ja taki arbuz
a jeśli chodzi o cycki na brzuchu to mam to samo odczucie