Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bluebery śliczniasty brzuś i synuś bardzo podobny do mamy
moniskabe prześliczniasty brzucholek!!
moniazauber no ja tu na pierwsze foto i mysle ale śliczny maluski brzus
patrze na druga fote i szok!!! super!!! Śliczny i mega superaśna piłeczka naprawde. I zgadzam się że ciąża Ci służy!
króliczątko 28 lat?! Sory ale ja bym powiedziała że ktoś Ci złą date urodzenia wpisał! Nie no wyglądasz na maks 23 lata. No i wiadomo super brzuś !
Artystka dziękuję za komplement. Ciąża mnie chyba odmłodziła;-) W pierwszej ciąży byłamjak miałam 23 i pani w sklepie osiedlowym ze smutkiem na mnie patrzyła aż kiedyś sie przyznała że dlatego że myślała że mam 17 lat
Mój mąż ma 31 i też podobno wygląda dużo młodziej . No mamnadzieję że zawsze mi tak lat będą ujmować
A to mój mężulek taki zdolny:-) Na sesję już byliśmy umówieni ale niestety tego samego dnia trafiłam do szpitala I z sesji nici. Więc mężulek mnie obfotografował.
króliczątko to się ciesz mojego chrzesnego żona ma teraz 35lat i jak z 5 lat temu bylam nad morzem z nimi, to chcieli od niej dowód jak kupywała piwo hah też bardzo młodo wygląda
Śliczny!! Ja to mam wkoło pępka małe rozstępy:-( i wogóle dziwne krostki pod pepkiem i z boku pępka.. Wogóle to mi już jakies syfy na twarzy wyskakują.. Może to oznaka zbliżającego się porodu..?