Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w ogóle brzuszek mam jakoś nisko, jakby pod pępkiem 
. W rejestracji, babka mi mówi, że nie może znależć mojej kartoteki, odpowiadam że pewnie jest tam gdzie pacjentki ciężarne, na to ona "A! to pani w ciąży, trzeba było od razu tak mówić"
- kochana ja mialam to samo tylko u mnie moj tesc mi dogadywal przy 1 ciazy ze juz za duzo przytyłam albo ze brzydka wygladam :/ albo ciagle jego matka (babcia M) mi dogaduje ze jestem gruba.... " jakbys była chudsza to bys była taaka ładna..." ale oczywiscie nkt nie pomysli czy moze jestem przy kosci z choroby a nie z żarcia...wyprowadzajac sie do mojego M wazylam 30 kilo mniej niz teraz...jakos u swojej mamy mieszkajac to bylam szczupla jak tylko sie wyprowadzilam 300km w inny klimat to zaraz w 4 miesiace mi przybyło 20 kg :/ ale co tam to przeciez moja wina bo codziennie jem po 30 paczkow i leze w lozku .....glupie takie ludzie poprostu brak wychowaniapokazcie pepki !
brzuchy przeslodkie. Jednak w porownaniu z Wami wszystkimi to moj brzucholek jest znosny. A juz myslalam ze jestem taaakaaaa gruba.. ciagle tesciowa mi chodzi i gada ze bede grubo chodzic w ciazy bo costam costam. Owszem do najmniejszych nie naleze ale grubasna tez nie jestem.
A ona ze mnie takiego wieloryba robi ze szok. Małpa..