• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria brzuszków

reklama
Śliczne te Wasze brzusie dziewczyny! Ja też chcialam swój pokazać ale okazalo się, że aparat mi padł i nie mam jak foty pstryknąć. Może potem... Na razie przytylam 1,60 kg wię niby nie dużo ale w brzuchu mam już 88 cm! Dziwne, nie sądzicie?

Rano jak się mierzę to mam 3 cm większy niż na początku, ale popołudniu czy wieczorem to już taki duuuży się wydaje, z 6-8 cm więcej jeszcze, nawet mi miejsca w metrze ustąpiła dziewczyna ;)

a to mój brzusio, teraz rośnie już systematycznie z tygodnia na tydzień, a nie jak wcześniej - tylko wieczorem, jak miałam wzdęcia :-D a rano - płaski :-(
tak więc tendencja przyrostowa mnie bardzo cieszy, nawet jak późno zaczęłam, to pewnie teraz niedługo dogonię nie jedną z Was, zobaczycie wkrótce :tak:
ps. a jestem na zdj w moich rewelacyjnych spodniach ciążowych, można by kobiecie (bo pewnie to była kobieta!) dać nobla za ich wymyślenie :tak::-D
picture10352.jpg

reklama
a to mój brzusio, teraz rośnie już systematycznie z tygodnia na tydzień, a nie jak wcześniej - tylko wieczorem, jak miałam wzdęcia :-D a rano - płaski :-(
tak więc tendencja przyrostowa mnie bardzo cieszy, nawet jak późno zaczęłam, to pewnie teraz niedługo dogonię nie jedną z Was, zobaczycie wkrótce :tak:
ps. a jestem na zdj w moich rewelacyjnych spodniach ciążowych, można by kobiecie (bo pewnie to była kobieta!) dać nobla za ich wymyślenie :tak::-D
picture10352.jpg

śliczny brzunio...zgrabny:-):-):-) buziak od cioci :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry