reklama

Galeria brzuszków

reklama
Śliczne te Wasze brzusie dziewczyny! Ja też chcialam swój pokazać ale okazalo się, że aparat mi padł i nie mam jak foty pstryknąć. Może potem... Na razie przytylam 1,60 kg wię niby nie dużo ale w brzuchu mam już 88 cm! Dziwne, nie sądzicie?

Rano jak się mierzę to mam 3 cm większy niż na początku, ale popołudniu czy wieczorem to już taki duuuży się wydaje, z 6-8 cm więcej jeszcze, nawet mi miejsca w metrze ustąpiła dziewczyna ;)

a to mój brzusio, teraz rośnie już systematycznie z tygodnia na tydzień, a nie jak wcześniej - tylko wieczorem, jak miałam wzdęcia :-D a rano - płaski :-(
tak więc tendencja przyrostowa mnie bardzo cieszy, nawet jak późno zaczęłam, to pewnie teraz niedługo dogonię nie jedną z Was, zobaczycie wkrótce :tak:
ps. a jestem na zdj w moich rewelacyjnych spodniach ciążowych, można by kobiecie (bo pewnie to była kobieta!) dać nobla za ich wymyślenie :tak::-D
picture10352.jpg

reklama
a to mój brzusio, teraz rośnie już systematycznie z tygodnia na tydzień, a nie jak wcześniej - tylko wieczorem, jak miałam wzdęcia :-D a rano - płaski :-(
tak więc tendencja przyrostowa mnie bardzo cieszy, nawet jak późno zaczęłam, to pewnie teraz niedługo dogonię nie jedną z Was, zobaczycie wkrótce :tak:
ps. a jestem na zdj w moich rewelacyjnych spodniach ciążowych, można by kobiecie (bo pewnie to była kobieta!) dać nobla za ich wymyślenie :tak::-D
picture10352.jpg

śliczny brzunio...zgrabny:-):-):-) buziak od cioci :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry