reklama

Galeria brzuszków

Normalnie nie moglam sie powstrzymac i musialam fote strzelic :) przed samym wyjsciem do pracy :) jakies 5 min temu :) moj brzusio w pelnej okazalosci :)
Juz powoli mi sie pepek zmniejsza tz dziurka jest mniejsza i mowia ze tak od 20 tc wypycha pepek i wtedy tak fajowo sie on prezentuje przez bluzki :) hi hi

Moja duma :)

reklama
Łał:)
Piękny i już spory:tak: Mi tez takie fałdki wychodza jak się do zdjęcia ustawiam:-) A co do pępka to mój się chyba powiększył, tzn rozszerzył i płytszy taki jakiś;-):-)
Ale brzusio masz cudowny:tak::-)

Normalnie nie moglam sie powstrzymac i musialam fote strzelic :) przed samym wyjsciem do pracy :) jakies 5 min temu :) moj brzusio w pelnej okazalosci :)
Juz powoli mi sie pepek zmniejsza tz dziurka jest mniejsza i mowia ze tak od 20 tc wypycha pepek i wtedy tak fajowo sie on prezentuje przez bluzki :) hi hi

Moja duma :)
Prześliczny:) taaaaaaaki dużyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, superowo.

pokazcie pepki ! :-D

brzuchy przeslodkie. Jednak w porownaniu z Wami wszystkimi to moj brzucholek jest znosny. A juz myslalam ze jestem taaakaaaa gruba.. ciagle tesciowa mi chodzi i gada ze bede grubo chodzic w ciazy bo costam costam. Owszem do najmniejszych nie naleze ale grubasna tez nie jestem.
A ona ze mnie takiego wieloryba robi ze szok. Małpa..

kamikaa te pepki to nie zawsze tak chetnie wyskakuja, ja w pierwszej ciazy przytylam ponad 20kg a pepek sie poprostu zrownal z bruchem. nic nie wystawalo. Jak bede miala pozniej wiecej czasu to poszukam fotki z konca pierwszej ciazy. Brzuszek super.

adka696 Ty to chyba chudziutka jestes :tak:a brzuszek juz jak najbardziej widoczny.

kamikaa super duzy brzucio :tak::-) i jak sie fajnie tlumaczysz z tych faldek :-D ja nie robie na goly brzuszek fotek bo mam te dziadowate kropki ale przez koszulke tez widac m ladnie :)i nago tez by mi bylo pewnie widac faldki hehe ;-)

a co do pepuszka to ja tez juz sie doczekac nie moge kiedy mi wylezie tzn ,kiedy dzidzia od srodka mi wypcha paluszkiem pepek :-) moj sie chyba nie wypycha jest tai jak byl tak mis ie wydaje a szkoda:-(;-)

Ja jestemw 14 tyg i tez mam duzy brzuszek czuje ze z dnia na dzien jest wiekszy a jest to moja pierwsza ciaza . A ponoc u kobiet szczuplych tak szybko brzuszek nie wyskakuje;p:-):-)Kazda ciaza jest inna ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry