reklama

Galeria brzuszków

reklama
To mój brzuchol z dzisiaj. Bez ubrania wydaje mi sie jakiś taki mały.

Załączniki

• PICT0475.JPG
    PICT0475.JPG
    8,2 KB · Wyświetleń: 58
No chyba nie wygląda na 7-miesięczny brzuch, no nie? Ta kobita u fryzjera chyba ślepa jakaś.Ale się zbulwersowalam:)

Załączniki

• P1010022.jpg
    P1010022.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 79
  • P1010015.jpg
    P1010015.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 97
a wiecie, faktycznie w ubraniu brzuszki na większe wyglądaja, mój tez tak ma :-p jak patrzę na siebie nago- to z przodu wręcz nic nie widać, z boku troszkę, ale już z bluzką... hmmm :-p
ewcia- może kobieta chciała byc miła i zagaiła cokolwiek ;-)
u fryzjera to w ogóle czuje się presję gadania wręcz- czego nie lubię- bo o czym mam gadać z prawie nieznajomą babką? :sorry2:
ostatnio tak mi laski nad głową trajkotały, że w końcu jedna mówi z pretensją do mnie: a pani, to dlaczego nic nie mówi??!
:-D

reklama
ewcia-Sliczny brzuszek, taki akuratny:tak:
Mnie też już zaczyna rosnąc, zaczynam doceniać spodnie ciążowe, są bardzo wygodne:happy2:
ja w ciązowych spodniach od polowy 3 miesiąca juz latałam. Są faktycznie megawygodne. A po domu teraz to tylko dresiaki i legginsy

a wiecie, faktycznie w ubraniu brzuszki na większe wyglądaja, mój tez tak ma :-p jak patrzę na siebie nago- to z przodu wręcz nic nie widać, z boku troszkę, ale już z bluzką... hmmm :-p
ewcia- może kobieta chciała byc miła i zagaiła cokolwiek ;-)
u fryzjera to w ogóle czuje się presję gadania wręcz- czego nie lubię- bo o czym mam gadać z prawie nieznajomą babką? :sorry2:
ostatnio tak mi laski nad głową trajkotały, że w końcu jedna mówi z pretensją do mnie: a pani, to dlaczego nic nie mówi??!
:-D

no własnie. dziwne żę gołe brzuchy sa jakby mniejsze.
ionka-ale mnie rozsmieszyłaś tym " a pani czemu nic nie mówi?" Co racja to racja. A z ta babeczka to może i faktycznie chciala być miła .Ja gadałam z fryzjerką, a ta siedząc z tyłu na kanapie najwidoczniej słyszała wszytsko i wypaliła z tym terminem porodu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry