reklama

Galeria brzuszków

super brzusie kochane,
ja też wstawiam swój z dzisiaj :happy:
długo nic nie było widać, ale w ostatnich 2-3 tyg wyskoczyła mi spora piłka, aż mój gin zrobił wielkie oczy :szok:
cieszę się BARDZO z tej słodkiej piłeczki :-D
picture10871.jpg

dziewczyny ale brzuszkow przybylo, wszytskie sliczne i kazdy inny.

W takim razie ja tez sie pokaze, rowno 18 tydzien.
Piękne te brzuszki ah:-D Moniazuber właśnie się zastanawiałam ostatnio gdzie się podziewasz:tak::-) A brzuszek, rzeczywiście wyskoczył;-) No no.. teraz to bez wątpliwości, że w ciąży jesteś:-D

reklama
super brzuchatki :-) a ja mam na aparacie brzunio swoj z przed kilku dni ale cos mi sie nie chce kompa wlaczac w pokoju :sorry: lenistwo a na macku nie wiem jak to zdjeciepomniejszyc zeby big takie nie bylo... ale sie moze zmobilizuje w koncu dzisiaj ;-)

wow ale brzuszkow :) sliczne ciazowe brzuchole kazdy inny i kazdy fajniutki :)

Moj jak na razie chyba nie rosnie stoi w miejscu miezylam go ostatnio 2.10 i bylo 108 cm miezylam wczoraj i tylko 2 cm na plusie jakias pause sobie zrobil :-D

M mi tez wczoraj powiedzial ze jakis maly mam brzusio :( ejjjjjjj przecierz to dopiero 5 miesiac jeszcze mam czas i bedzie duzy ,echhh te chlopy ,mowie mu wczoraj wieczorem zeby przylozyl ucho i sluchal jak dziedzia buszuje a on sekunde pisluchal i mowi ze to moj uklad pokarmowy i tyle :(((

Nie ma z facetami o czym rozmawiac

kamikaa spokojnie mój mąż długo nie czuł Dawidka :) teraz też gdy ja czuję i mówię, aby przyłożył rękę on nie czuję, mówi że wyczuwalne jest tylko moje tętno, może minąć jeszcze troszkę czasu póki tatusiowie poczują malucha :)

reklama
patrzac tak na wasze brzuszki chcialam zrobic fotke mojemu i jak tak pstrykac zaczelam to wyczerpaly sie baterie wrrrrrrrrrrr i nie wiem gdzie sa te inne zapasowe naladowane wrrrrrrrrrr i musze poczekac az te sie naladuja bo tamtych juz chyba nie odnajde a napewno nie dzisiaj w tym calym burd**** nic znalesc nie moge :((

No coz trzeba byc cierpliwym i poczekac jutro fotki porobie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry