reklama

Galeria brzuszków

Ja mam 94 cm w pępku i -o zgrozo- 101 w biuście ( a miałam odpowiedznio 80 cm i 88 cm), no i oczywiście6 kg na plusie. Strasznie mi też w tyłek i nogi poszło:( Myslalam ze w drugiej ciązy będę bardziej dbała o to co i jak jem i nie przytyje tak bardzo jak w pierwszej ale widze ze najwidoczniej taka moja uroda.
Moniazuber-chcialabym wyglądac tak jak ty. Szczuplusieńka i tylko brzuszek odstaje. Słodko wyglądasz. a ja jak tyje to od razu po całości-nogi, ramiona, twarz,brzuch, piersi i tyłek. To niesprawidliwe:no:

reklama
U mnie wygląda jakoś tak:(

Załączniki

• BR.jpg
    BR.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 68
  • JH.jpg
    JH.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 96
ewcia30 Twoj brzuszek jest sliczniutki:-D i wcale mi sie nie wydaje ze rozlewa Ci sie na boki. Dzieki :tak:
eeeeeeeeee TAM, DZIĘKI WAMA ZA DOBRE SŁOWO ALE JA I TAK SWOJE WIEM :-(NO TRUDNO, PO PORODZIE BĘDĘ SIĘ MARTWIĆ O WSZYSTKIE WAŁECZKI NA BRZUCHU I BIODRACH NAJWAZNIEJSZE ZEBY DZIDZIOL BYŁ ZDROWY, JUTRO USG-CHWILA PRAWDY:-)

reklama
U mnie dziura w pępku całkiem normalna. Nic a nic się nie spłuciła nawet. A obwód brzuszka nadal 87 cm :-D

1.jpg 2.jpg

Na zdjęciu numer 2 wyglądam jakby mi całe to 6 kilo w tyłek poszło, ale zapewniam, że to tylko spodnie się tak układają :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry