reklama

Galeria brzuszków

reklama
Kurka polecę dzisiaj do sąsiadki po metra i też zmierzę sobie brzuszek, a co! :tak:;-)
Oj to ja też poproszę bo moja miarka krawiecka gdzieś się schowała :confused:
Ja też się pokażę bo w ostatnim tygodniu cuś mi wyskoczyło... takie małe ale jest. Chociaż nadal nie wygląda to na 6 miesiąc haha

Załączniki

• 23t 4d.jpg
    23t 4d.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 91
  • 22t 4d..jpg
    22t 4d..jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 75
Koza nic sie nie przejmuj, jeszcze wyskoczy, nawet nie bedziesz wiedziala skad i jak szybko. Sliczny bruszek.

Mag mnie tez sie tak wydaje, ze to tylko kwestia czasu. Te brzuszki tak maja ze ich nie ma a pozniej ni stad ni zowad wyskakuja :tak:

Blueberry a Tobie to juz pepek super wyskoczyl :-D

Missiissis dzieki i czekamy na Twoj domek ;-)

rybka moze pani nie byla nigdy w ciazy, albo poprostu nie pamieta ze brzuszki rosna duze.

Dziewczyny to ja dla was na pocieszenie wkleje moj brzuch z pierwszej ciazy, i moge wam tylko powiedziec ze wtedy mialam go juz serdecznie dosc. Fotki robione w dzien terminu, a porod byl 5 dni pozniej.

wama ale ja się nie przejmuję :tak: bo jak pomysle że jeszcze mnie czeka dzwiganie przed sobą dużego bąbla to aż sie boję.... A na razie i nie jest ciężko, i jeszcze niespecjalnie przeszkadza, no i w razie czego można schować ;-) Chociaż czasami mógłby być przydatny- jak muszę się tłumaczyć przed promotorką dlaczego moja praca magisterska jest w powijakach :eek::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry