reklama

Galeria brzuszków

Koza - hmn..... juz w ok 12 tygodnia mialam co pokazac hehe :)) kochana przynajmniej Twoj brzuch bedzie w nienaruszonym stanie
MoniSkabe - on zawsze robi takie miny jak mu fotki robie na kazdeym zdjeciu ma takie chyba ze zrobie mu z nienacka

reklama
haha jeszcze czego! Wprawdzie bardzo dobrze znoszę ciąże ale dwa razy dłużej to przesada. Ale faktem jest, że jak na 6 miesiąc to bardzo mało mi wystaje. Może właśnie dlatego, że to taka "kawalerka" dostaję mocne kopniaki- kara musi być hehe Ale jeszcze zobaczymy czy będzie do końca małym egzemplarzem, czy nagle wystrzeli-czego wolałabym uniknąć.

haha jeszcze czego! Wprawdzie bardzo dobrze znoszę ciąże ale dwa razy dłużej to przesada. Ale faktem jest, że jak na 6 miesiąc to bardzo mało mi wystaje. Może właśnie dlatego, że to taka "kawalerka" dostaję mocne kopniaki- kara musi być hehe Ale jeszcze zobaczymy czy będzie do końca małym egzemplarzem, czy nagle wystrzeli-czego wolałabym uniknąć.

Hehehe, mój był takim egzemplarzem cały czas jak Twój i właśnie z dnia na dzień mi wystrzelił. Jak się kładłam to go nie było,a wstałam z brzucholem gigantem. Przez noc się chyba dziecko mi podniosło, bo rano obwód pępka był o 10cm większy niż dzień wczesniej. Więc wiesz... :-D

to chyba wszystko zalezy od tego jak dzidzius sie ulozyl.

Koza mniejszy brzuszek, pozniej mniej problemow do powortu do brzuszka "z przed ciazy" :tak: i mniejsze ilosci "luznej" skory ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry