reklama

Galeria brzuszków

mcgosia83 brzusio sliczny i wyglada na wygodny ;-)

ja na brzuchu wogole nie mam rozstepow, ale po pierwszej ciazy mam male ale duzo na posladkach i udach od strony wewnetrznej. To wszystko zalezy od rodzaju skory i niestety jesli mamy je miec to bedziemy je mialy nie wazne czy i czym sie bedziemy kremowac. Natura w calej okazalosci:-)

reklama
Natura naturą ale wydaje mi się, że czasami można zapobiec. Albo całkiem uniknąć albo przynajmniej będą mniejsze jesli się dba o skórę. Ja tam nie chcą sobie w brodę pluć i profilaktycznie smaruję, masuję, nacieram, peelinguję i co tam jeszcze można. Czy pomoże- zobaczymy w marcu ;-)

Janie mowie zeby nie smarowac, tylko ze czasami smarowanie nie pomaga, ja Ci zycze z calego serca zebys nic nie miala, jak i kazdej przyszlej mamie. Ale jesli ktoras z nas bedzie miala rozstepy to trudno, takie sa uroki ciazy.:tak:

wiecie co ja smarowalam od poczatku 1 ciazy specjalna oliwka dla ciezarnych niestety nie uniknelam...:(
Wogole to do 6 mialam maly brzuch tzn napewno nie taki jak teraz tylko gdzie s zpolowe mniejszy i w 7 ak wystrzelil ze masakra i pewnie dlatego mi sie zrobily...
Pochwale sie a raczej pożale moim brzucholem z rozstepami...

Załączniki

• IMG_0060.jpg
    IMG_0060.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 114
Czarnuszka88 Nie jesteś sama!! Ja mam też pełno rozstępów po Dawidku, ale co tam :) pamiątka po synku, zresztą ja mam skłonności do nich, taka skóra niestety.

Ja po Igorku nie miała rozstępów, tfu przepraszam miałam kilka koło pępka i na udach ale bardzo nie widoczne.
Ale coś mi się wydaje że tym razem nie będe miałą tyle szczęścia:-(Smaruje się oliwką.
Mam spory brzuch jak na 5 miesiąc a gdzie koniec:no: 110 cm na wysokości pępka:tak:

Za to pajączki na nogach to miałam juz przed ciążą, ale póki co nie przeszkadzają mi.

reklama
Ja w pierwszej ciazy mialam bardzo maly brzuch. Dopiero pod koniec 8 miesiaca zaczal mi rosnac tak naprawde.
W 30tyg mi mowili ze wygladam na 3 miesiac , irytujace to troche bylo.
Dziecko tez mialo byc nieduze a urodzilo sie raczej spore bo 3830.
Teraz mi juz znaczenie szybciej brzuch urosl, ale tak podobno jest w kolejnej ciazy

A rozstepow nie mam zadnych :-)
ja to tez mysle ze to jest kwestia genow, u mnie w rodzinie zadna kobieta nie ma rozstepow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry