reklama

Galeria brzuszków

reklama
Z Igorkiem też miałam bęben jak talala.:-D:-D ALe zaczął rosnąć dopiero w 5 miesiącu.
Urodził się duży bo miał 4150 i 59 cm.:-)Był największym dzieckiem na oddziale, a ze mną leżała kobitka która urodziła 2 kg córeczkę, to Igor wyglądał przy niej jak trzy miesięczny niemowlak :laugh2::laugh2:
Ale przecież jeszcze większe dzieci się rodzą i to naturalnie, ja miałam CC:tak:

e tam rozstepy ja tak jeczalam jak pokolei wychodza a teraz sobie mysle ze moge je miec nawet na czole zeby tylko dobrze bylo :tak: w ogole u mnie paradoks bo sie nie smarowalam nie bylo pozniej zaczelam sie smarowac i po 3 dniach wyskoczyly pozniej znow przestalam i nie bylo a jak znow zaczelam to znow sie pojawily ... moze to zbieg okolicznosci ale wkurzalo mnie to teraz od poniedzialku zaczne juz smarowac skore oliwka zebyz a te 3-4 miesiace byla gotowa powoli na to kolejne rozciaganie

super brzuszki!!!

a tu moje zdjęcia z 21 tygodnia :

Załączniki

• Zdjęcie184.jpg
    Zdjęcie184.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 58
  • Zdjęcie185.jpg
    Zdjęcie185.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 55
reklama
brzuchy super :-)

az jestem ciekawa czy mi pepek wyjdzie. Dzisiaj skonczylam 23 tydzien i .. jakos stoi w miejscu :-)

no ja jutro skończę 24 tygodnie i narazie pępek jest ok.. tzn nie wyszedł;-) tylko taki się mniejszy zrobił.. Przynajmniej tak mi sie wydaje, ale może to tylko takie złudzenie, że im brzuch większy tym pępek wydaje się mniejszy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry