reklama

Galeria brzuszków

reklama
Dziewczyny a jak leżycie to jesteście w stanie określić wielkość macicy?Bo ja w 22tc mam tuż pod pępkiem...i jakoś pępek jeszcze nie wychodzi dlatego..w czwartek mam nareszcie usg to zobaczę czy wszystko dobrze.

neska11ale masz fajowy pepek :) tez myslalam ze bede taki miec ale jakos nie wyszedl jest mniejszy i mam taka malutka nadzieje ze jeszcze wyskoczy na druga strone nie wiem czemu ale mi sie to podoba :)
A mam na wysokosci pepka 114 cm :) i jutro 24 tc czyli powoli wchodzimy w 7 miesiac tak ????????

ja też jak kamikaa (i chyba jeszcze ktoś..tylko nie pamiętam) zaczynam jutro 24 tc
i macica już mi dotarła do pępka (długo to trwało, chyba z 2 m-ce była 1 cm tuż pod)
ale nie wyskoczył mi, jest taki spłaszczony właśnie
mi odpowiada ;-),
mój Darek mówił, że właśnie na pewno wyskoczy, bo wszystkim kobietom wyskakuje, ale że jestem z natury przekorna, to mi pewnie dlatego nie wyskoczył :-D:-D

ale mi się kształt zmienił brzucha (dzisiaj go oglądałam w lusterku-powiem Wam, że uwielbiam go obserwować :-D), myślałam że urósł, ale on zmienił tylko kształt, taki się stał wypchnięty bardziej, a w obwodzie od 2 czy 3 tyg stale 90-91 cm, ale pewnie niedługo ruszy z objętością znowu :tak:

zmierzyłam brzuszek i mam 86cm :tak:
od ostatniego mierzenia urósł 4 cm.
pępek bez zmian, tzn badziej płaski niż przed ciążą, ale nieduża różnica :-)

reklama
zdjęcia mi wyszły tak sobie, ale wrzucam, może da się coś zobaczyć:
mój brzucholek z Zosieńką w 24tc :happy:
picture11409.jpg

picture11408.jpg

tu troszkę widać, że Zosia lubi przesiadywać po lewej stronie ;-) (Waszej prawej)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry