reklama

Galeria brzuszków

reklama
Gosia, Monia- śliczne brzuszki:)
Tak się zastanawiaam-czy któras z was ma już ta brązową linię od pępka w dół? Nie pamietam kiedy wyszła mi przy pierwszej ciąży? Ale chyba jeszcze za wczesnie...bo na razie nic u mnie nie widać

Śliczne brzuszki:-)
Mój pępek jest duży i dosyć głęboki, teraz staje się coraz bardziej płytki , także nie wiem czy wogóle wyskoczy. Po kształcie mam wrażenie, że się tylko rozpłaszczy:-pMacica jeszcze jest pod nim. Na jego wysokości mam 88cm.

mój taki śmieszny jak na bliźniaki chyba w sam raz ten domek, linii nie widzę za to wyglądam jak porośnięte zombi hi hi nigdy nie miałam nawet jednego włoska na brzuchu teraz mam, no i przy mocniejszym świetle można obejrzeć wszystkie moje żyły hi hi, no i mój domek z jednorodzinnego robi się dwu, bo dziewczyny leżą po bokach:-)

moniazuber buuuu jak też tak chcę, żeby rósł mi tylko brzuszek, a nie ja cała buuu:oo:

Gosia,bonus i gratis ty masz taki brzuszek z dwoma istotkami jak ja mam z jednym:confused2::confused2::laugh2:

A linia w pierwszej ciąży zrobiła mi się gdzieś w 7 miesiącu, teraz na razie nie mam.

reklama
Śliczne brzuszki:-)
Mój pępek jest duży i dosyć głęboki, teraz staje się coraz bardziej płytki , także nie wiem czy wogóle wyskoczy. Po kształcie mam wrażenie, że się tylko rozpłaszczy:-pMacica jeszcze jest pod nim. Na jego wysokości mam 88cm.

o kurcze... to ja macice mam juz bardzo wysoko.. prawie na linii z zebrami:eek:

pepek nadal dziurkowaty :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry