reklama

Galeria brzuszków

reklama
Sliczne domki dziewczyny.

Ja po za brzuchem najgorzej tyje w udach i posladkach, cellulitis widoczny z daleka juz mam. :szok: a dolna czesc nog jak zapalki :-p

Z ciekawości zmierzyłam mój brzucholek...na wysokości pępka mam 113..ale tłuszczyk i dzidziolek na wysokości bioder to już 120cm..hehe:-D Wniosek prosty...mniej tam dziecka a więcej tłuszczyku.Muszę pomyśleć o zdjęciu,będzie z czego się pośmiać.

Ostatnia edycja:
A to My w 22 tyg :-D i nasze 100cm w pępku :shocked2: Brzusio bez ubrania wygląda na ogromnyyyyy i pierwszy raz zrobiłam...no ale pamiątka bez ubranka musi być mimo że wolę się w ubraniu:sorry:

Załączniki

• 22tyg.jpg
    22tyg.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 62
  • 22tc.jpg
    22tc.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 73
hehehe aż trudno uwierzyć ze tylko 5 kg przytyłam:tak:bo brzuchol ogromniasty :szok: zawsze mówiłam ze mam rozlały brzuch i taki nadęty i nasza córcia ma gdzie buszować :-) A pępuch już mi dawno wylazł :szok:

Najsłodsze w tym wszystkim jest to,że nie zależnie od wyglądu i wielkości każda z nas nosi w brzuszku ukochane maleństwo.My widzimy tylko rosnący brzuch a miło wyobrazić sobie w nim leżące dziecko...takiego skulonego bobaska czującego się w nim bezpiecznie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry