reklama

Galeria brzuszków

reklama
no kurcze.. to ja chyba jestem inna. :-D
przed ciaza nie nalezalam do zbyt grubych ani zbyt chydych.. no ale chcialam zrzucic kilka kg.
No i jak Karol jadl cos co uwielbialam to poprostu nie umialam sie powstrzymac.
Niejednokrotnie az rece mi sie trzesly i lzy lecialy :-D
wariatka :-D

no.. ale zobaczymy, moze jak bedzie tych kg naprawde naprawde za duzo to wtedy mobilizacja sie wlaczy :-D

Ja juz pare razy sie odchudzałam i nigdy nic z tego nie wycxhodziło, tym razem sie udało, bo NAPRAWDE tego chciałam:-)wczesniej sie oszukiwalamm, takze jestem zdania ze jak sie chce to sie uda :tak::tak:najgorszy jest poczatek, tzn jakies pierwsze 2-3 tygodnie, a potem jak waga drgnie no to juz luzik, i jest motywacja do dalszej walki:)

mag- Super brzusio i fajna kreseczka. Mój mąż tylko sie u mnie jej dopatruje bo mu się bardzo taka kreska podoba, ale nic nie widać, i pępek mam jeszcze wklęsły.
Ja miałam zamiar się odchudzać przed ciążą i dobrze, że tego nie zrobiłam, gdzieś przeczytałam, że te stracone kilogramy przed w ciąży i tak się nadrobi, także po co się męczyć. Przejmować się będę po porodzie, a już mi wybiło 8kg:szok:

a tak wyglądam dziś w drodze do wc:tak::tak::tak:

Załączniki

• SSA40321.jpg
    SSA40321.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Dziewczyny brzuszki macie sliczne. Coraz wieksze brzuszki, coraz trudniej zwiazac buty i sie schylic. ;-) a one jeszcze ze dwa razzy tyle urosna :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry