Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo te suwaczki z BB są o tydzień do tyłuMoj suwaczek oszukuje pisze ze dziecko wazy 500gram a ja jak ostatnio bylam na badaniach to mala wazyla 650 gram i byl to 23tci 4 dzien) albo moja niuna bedzie pulchna bo mama duzo je
![]()
Ja opanowałam zakładanie butów i skarpetek jak byłam po operacji i nie mogłam sie schylić ani nogi podnosić. Na stojąco zginam noge w kolanie do tyłu i zakładam. Brzuch nie przeszkadza, spróbujcie :-)
Mój w prawdzie dalej z tych mniejszych ale jakoś tak bez uprzedzenia wyskoczył i teraz już na ciązowy wygląda a nie jak klucha![]()
Ja i mój mini-bąbel w 28 tygodniu.
piękny brzusio.....do pozazdroszczenia figó/uroki <- niewiem jakie u heheJa opanowałam zakładanie butów i skarpetek jak byłam po operacji i nie mogłam sie schylić ani nogi podnosić. Na stojąco zginam noge w kolanie do tyłu i zakładam. Brzuch nie przeszkadza, spróbujcie :-)
Mój w prawdzie dalej z tych mniejszych ale jakoś tak bez uprzedzenia wyskoczył i teraz już na ciązowy wygląda a nie jak klucha![]()
Ja i mój mini-bąbel w 28 tygodniu.