rozmiar F juz wyrzuca moje cycki hehe
Ja się cieszę, bo chociaż w ciąży moje cycki trochę urosły i rosną, bo wcześniej miseczka B
i to nie za duża
, a teraz to jakoś ten dekolt wyglada
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rozmiar F juz wyrzuca moje cycki hehe
i to nie za duża
, a teraz to jakoś ten dekolt wyglada

)
- ku uciesze mego M

czarnuszka luz ja już kupiłam stanik E (brakuje mi tylko rogów i dzwoneczka u szyi i mogę robić: muuuuu, muuuuuu)
no ale zawsze byłam cycata- ku uciesze mego M
ja mam inny problem, włoski na brzuchu zrobiły się ciemne, konkretnie to te pod pępkiem
i M się z nich śmieje
głupie włoski![]()
ale podobno po porodzie znikają (jak nie, zaskarżę książkę, gdzie to czytałam! ;-))
w końcu pocykam i ja swój brzuch!! 
mi tez cyc sie powiększył :-) było B, teraz C i znowu muszę stanik kupic jakiś...
a włoski tez mamale podobno po porodzie znikają (jak nie, zaskarżę książkę, gdzie to czytałam! ;-))

A ja dalej mam cycki jak miałam B:-( No ale.. moze jeszcze wyskoczą;-) Ah.. i ja też mam włochy takie czarne pod pepkiem..czarnuszka luz ja już kupiłam stanik E (brakuje mi tylko rogów i dzwoneczka u szyi i mogę robić: muuuuu, muuuuuu)
no ale zawsze byłam cycata- ku uciesze mego M
ja mam inny problem, włoski na brzuchu zrobiły się ciemne, konkretnie to te pod pępkiem
i M się z nich śmieje
głupie włoski![]()