reklama

Galeria brzuszków

reklama
czarnuszka luz ja już kupiłam stanik E (brakuje mi tylko rogów i dzwoneczka u szyi i mogę robić: muuuuu, muuuuuu:-D:-D:-D)

no ale zawsze byłam cycata:cool2: - ku uciesze mego M

ja mam inny problem, włoski na brzuchu zrobiły się ciemne, konkretnie to te pod pępkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i M się z nich śmieje:eek::eek:

głupie włoski :confused2:

A ja wlasnnie sie zdziwilam.Bo nie mialam metra tylko calowke i nie mierzylam ale dzis juz z ciekawosci wzielam calowke i pewna ze pewnie ze 120cm a tu dalej 110 jak 2 miesiace temu a mnie wydawalo sie ze juz niewiadomo ile.Ale i tak wszyscy mowia co nie znaja terminu ze juz pewnie na wylocie.A on mi juz kilka miesiecy taki wyskoczyl i dzieki Bogu stoi.Tylko wagi troszke przybywa ale i malenstwo rosnie wiec licze ze to jego i wod waga bo te 8kg to jeszcze zwale na dziecko.Zawsze trzeba jakos sobie nastroj poprawic

czarnuszka luz ja już kupiłam stanik E (brakuje mi tylko rogów i dzwoneczka u szyi i mogę robić: muuuuu, muuuuuu:-D:-D:-D)

ja mam inny problem, włoski na brzuchu zrobiły się ciemne, konkretnie to te pod pępkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mi tez cyc sie powiększył :-) było B, teraz C i znowu muszę stanik kupic jakiś...
a włoski tez mam :confused2: ale podobno po porodzie znikają (jak nie, zaskarżę książkę, gdzie to czytałam! ;-))

wczoraj zamówiliśmy aparat :rofl2: w końcu pocykam i ja swój brzuch!! :laugh2:

A ja dalej mam cycki jak miałam B:-( No ale.. moze jeszcze wyskoczą;-) Ah.. i ja też mam włochy takie czarne pod pepkiem..:eek::rofl2:

reklama
Jednak faktycznie cos w tym jest ze na chłopaczka te brzuszki sa jakies zgrabniejsze i bardziej do przodu :-)
Co do włosów to tez je mam :) po prostu je gole i tyle :-p:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry