reklama

Galeria brzuszków

co do kreski to podobno te dziewczyny z jasna karnacją mają ją rzadko.

A wlosow na szczescie nie mam.Ja ogolnie jestem malo wlochata.A w ciązy jeszcze jakby mniej.Moglabym 2 miesiace nog nie golic:D:D

reklama
A no jesli chodzi o nogi to mam podobnie, chyba z 2 miesiace temu depilowalam, a rosna takie malutkie, cieniutkie i jasne ze woogle nie widac, generalnie gładkie mam nogi dalej :tak:

co do kreski to podobno te dziewczyny z jasna karnacją mają ją rzadko.

A wlosow na szczescie nie mam.Ja ogolnie jestem malo wlochata.A w ciązy jeszcze jakby mniej.Moglabym 2 miesiace nog nie golic:D:D

ja mam bardzo ciemną karnację a kreski brak:tak:
to zależy od pigmentacji chyba:eek::eek::eek:

ja mam w ciąży spory wzrost owłosienia ilościowy i jakościowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
silne twarde mocne ale co tam:rofl2:
za to na głowie też ok rosną jak oszalałe i ciemnieją że hej:tak::tak::tak:
normalnie na porodówkę jako brunetka pojade:happy::happy:

Mnie się kreska dopiero pojawia taka leciutka, prawie nie widoczna. Mąż się jej pierwszy dopatrzył bo koniecznie chce żebym ją miała, bo mu się podoba:tak:, mam jasną karnację.

Włosów też mam nadmiar ale wszystkie w kolorze blond;-):-)
Depilatora nie używam, bo po nim wyskakują mi bąble i zaczerwienienia, których nie moę wyleczyć. Mam bardzo wrażliwą skóre.

Ostatnia edycja:
A no jesli chodzi o nogi to mam podobnie, chyba z 2 miesiace temu depilowalam, a rosna takie malutkie, cieniutkie i jasne ze woogle nie widac, generalnie gładkie mam nogi dalej :tak:

No właśnie u mnie też jakoś tak powoli rosną te włoski na nogach, ale niestety tylko na nogach, reszta rośnie jak szalona:eek:

ale cudna pileczkaaaaa jejkuuuu buziak od e - cioci :):-D:tak:
Dziękujemy:-):-)

reklama
Dzięki, a co do włosków ja mam jakieś dłuższe od pępka w dół i troche ciemniejsze ale nie widać ich tak bardzo. A na nogach to mi rosną tak wolno, ostatnio nogi goliłam jak byłam w 17 tygodniu xD heheh :P i wcale mi sie nie śpieszy bo ich wcale nie widać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry