Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Powiem Wam ze z przerazeniem patrze na skore...na razie rozstpeow brak ale jak w tkaim tepie pojde to nie wiadomo teraz wiadomo skad 6kg na plusie ciekawa jestem wagi moje bejbika 24 wrzesnia idę na foto sesję jupi
alez macie slodziachne brzusia wow:-) buziaczki dla każdego z was:-*
ja dla porownania daje takze swoj z 20 i teraz z koncowki 24 tygodnia :-)
oceniajcie czy mi cokolwiek urosło choć mój K. twierdzi że baaardzo:-)
z czego ogromnie jestem dumna:-)
Marcia..mi też ostatnio wystrzelił!! wstawię zaraz focie, żeby pokazać
Mami różnicę widać sporą jutro już będziesz miała 25 tydzień ciąży, co oznacza, że za kolejne 5 tygodni będziesz w 30 tygodniu ciąży!! to niewiele ponad miesiąc
a mi mama zakupiła dziś 4 mustele na rozstępy, bo w superpharmie była promocja i 2 opakowania były za 118 zł!! więc bardzo się opłaca! ja mam nadzieję, że te 4 tubki mi już do końca ciąży starczą no i zaczynam się już smarować 3 razy dziennie na brzuchu, bo szybko zaczął rosnąć w sumie poza brzuchem i cycami to jeszcze nie przytyłam
Ale Was wzielo na fotografowanie ;-) Anisia-super fotki, i brzuszek zgrabniutki ;-) Mami-urosl urosl bardzo ladny :-) Marcia- brzuszek juz spooory ;-) Moj przy Waszych wydaje mi sie malutki ;-) Alka-co Ty gadasz ej ej - bo Maly Cie pokopie ;-) Ladny brzuszek!!!