Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasia
Ślicznie dziękuję za koomplement :-)
To kwestia mojej psychiki, która nie pozwala mi spojrzeć na siebie w lustrze przychylnym okiem...
Zawsze miałam niskie poczucie własnej wartości i chyba juz tak po prostu pozostanie!
Ewelina
Ja za to mam jedną pierś znacznie większą od drugiej i przez to mam problem z dobraniem biustonoszu...Najlepiej jakby je szyli dla mnie na wymiar
Czikita ja też mam nierówne cycki i to sporo ale cóż nikt nie jest symetryczny kompleksów nie powinnaś mieć, bo jesteś super laską i pięknie Ci w ciąży
Donia piękny brzusio!! fajnie widać jak rośnie! Anastazja brzucholek pierwsza klasa Alka ładniutki brzusiuniu!! Czikita brzunio słodziachny ale te Twoje cycusie!! wow!! Szkrab będzie miał co ssać
a ja dostrzegłam ostatnio że zrobiła mi się jedna brodawka większa od drugiej śmiesznie to wygląda
U mnie 23 tc kreseczki nie mam rozstępów teżnie ale to akurat chyba zasługa Mustelli którą regularnie stosuje. Ale za to pępek już mi wypycha na zewnątrz więc napewno tak zostanie.