reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria czerwcowych maluszków

reklama
Nie no KAsiu, Nikoś jest po prostu FANTASTYCZNY!!!!!!!!!! Rozwija się tak błyskawicznie, że chyba Wam niedługo zacznie chodzić!!! :p ale on ma słodkie duże oczy jak kot ze Shreka! :-D

to ja tylko wrzucę filmik jak Monisia siedziała wczoraj i się bawiła domkiem :)
oraz pół-roczny portrecik :)

DSCF3699.JPGDSCF3700.JPG
[video=youtube;UMoHfdg2dFY]http://www.youtube.com/watch?v=UMoHfdg2dFY&list=UUnevk5jw8iITEakmMtgEbQw& index=1[/video]

Ostatnia edycja:
Nikoś po prostu REWELACJA!!!!!!! :-D az musiałam duzego P. zawołać przed komputer i pokazac jakiego zdolniachę mamy na forum!!! :-)

Rysica, nie chwaliłaś się na bank! ze Monisia siedzi!!! Śliczna jest :tak::-) i pieknie się bawi!
A Ty masz śliczny glos!

Dziewczyny, jak Wy zamieszczacie filmiki z kompa? Chyba nie muszę go wczesniej na youtube wrzucac, prawda? Żądają ode mnie podania sciezki, a ja kompletnie nie wiem, co i jak :baffled:

Hatszept no wlasnie trzeba gdzies wrzucic bo z dysku nie da rady :| dziekujemy za komplement :)

Rysica rewelacja :D chwila moment i sama siadze ale pieknie sie trzyma :)

reklama
Iwon, hatszept - chwaliłam się 29 grudnia, że siada sama w leżaczku i że się nawet nieźle trzyma, chciałam ją na chwilę do zdjęcia na pół roczku posadzić, a ta siedziała i siedziała i się trzymała :p i nie chciała przewrócić :p no to ją później posadziłam na podłodze i siedziała i się bawiła właśnie tak :p ale dzisiaj próbuje ustać w pozycji do raczkowania ale jej jeszcze brakuje ciut, żeby dupkę wyżej podnieść :p

dziękuję :D:D:D

hatszept - ja wrzucam na yt, z kompa nie da rady

Do góry