• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria czerwcowych maluszków

reklama
Młodak - Twój Szymuś jest super :D zdjęcie w czapie Mikołaja - super!!! :) choineczka śliczna :) my w zeszłym roku mieliśmy bardzo podobną!!! tylko ubraną zupełnie inaczej ;P

Kasieńka - Nikoś wymiata :-D no cudowny mały kaskader :-) młodemu puki co udało się wstać chwytając się mnie może ze 2 razy , ale naszczęście nie spieszy mu się do tego :)
co do siedzenia to Wiktor siedzi bardzo stabilnie :-) rzadko się już zachwieje :-)

młodak - Szymuś słodziak i ma podobne zdjęcie do Wika :-) PICT0068.jpg też w czapie :)

Kifsi oj masz dobrze ... tez bym wolala zeby siedzial zamiast uczyc sie chodzic :| a siada pieknie :D bo przy tej nauce to juz nie da sie podstawic poduszki bo musialabym caly pokoj oblozyc :D

Kasieńka, Nikoś jest bezkonkurencyjny! :D No jeszcze Asik. ma małą kaskaderkę :)
tylko nam się tu nie chwali, tylko na fbk :P skubana :P

Monika dzisiaj usiadła podciągając się za kołdrę i bokiem ręką podpierając i siedziała 15 minut a jak się zachwiała do tyłu to od razu kontrowała do przodu i się nie przewróciła, w końcu jak ją położyłam to był ryk i znowu usiadła, i tak się siłowałyśmy..... ja ją bach a ona do góry...

Kifsi, Wiktor super wygląda w czapuli :) śliczny chłopczyk! :)

Dziewczyny, super te Wasze/Nasze dzieciaki i na zdjęciach i filmikach. Fajnie się patrzy jak dzielnie sobie radzą!!!:-D

kifsi - cudne pierwsze kroki na czworaka:tak: też mamy taką kulę, tylko inny model i liczę, że G w końcu za nią poczłapie, ale póki co do tego jej raczej daleko. Za ciężki tyłeczek chyba;-)

mlodak - Szymuś też pewnie niedługo pójdzie.

Kasienka - no a Twój już dzielnie w pionie!! hehe idzie jak burza!!;-)

Rysica ano widzialam widzialam :D tez narzekala ze staje wszedzie :D

Muńka niemniej jednak chce sie dostac do kogos kto mi go oceni zeby krzywdy sobie nie narobil jutro ide na szczepienie mam nadzieje ze da mi skierowanie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry