reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Ależ włosy ma Franek... zwracam uwagę, bo dosyć łysy, był na początku ;) Igor nadal łysy... mam nadzieję, że do roku coś mu urośnie.
Franek, Franek super gość!

reklama
A tam łysy ;) Trochę włosów miał ;) Teraz też inaczej by to wyglądało gdyby miał ciemne. A ma słomkowy kolor i znikają mu w zasadzie na głowie ;)

U nas jest super demolka przy zasypianiu. Ochraniacz nie ma prawa bytu, a kamerka już dawno wylądowala poza łóżkiem, bo ona najbardziej Basię interesuje.
BRAVA dla Franusia za "prawie" siedzenie:tak:

No prosze!! Musze to siedzenie pokazac Flipowi ;-) A w ogole to nie wiem czemu ale proces zasypiania mi baaardzo dziwnie znajomy..Hmm Słodziak z Franka :-) Ja chce coreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Franuś wymiata:) super chłopak:) Ale on tak sam "doszedł" do tego siadu czy mama pomagała?:)rewelacja:)
No to i my się pokażemy w dniu skończonych 6 miesięcy;)
IMG_0318.jpgna razie tak sobie piffffkuję;)

IMG_0303.jpgopanowałam kubeczek, bo można go też fajnie gryźć

reklama
Do góry