reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Witajcie :)
Postanowiłam się wam pokazać trochę bo jestem tylko co jakiś czas u was a grudniowe dzieciaczki rosną jak na drożdżach. Same słodziaki :D Pamiętam jak w brzuszkach były i się napatrzeć nie mogę każde takie śliczne i kochane :)
Dla Alka 7 miesiąc jest bardzo przełomowy. Zaczął siadać, raczkować a na koniec stawać w łóżeczku :)

Załączniki

• DSC05987.jpg
    DSC05987.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC05952.jpg
    DSC05952.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:

Bodzinka ja Ci juz mówiłam - Filip to szaleniec. A tak na poważnie - zdrowe i radosne dziecko.

Super dzieciaczki. ;) Jak już pisalam: córeczka tatusia, synek mamusi. ;)

Witajcie :)
Postanowiłam się wam pokazać trochę bo jestem tylko co jakiś czas u was a grudniowe dzieciaczki rosną jak na drożdżach. Same słodziaki :D Pamiętam jak w brzuszkach były i się napatrzeć nie mogę każde takie śliczne i kochane :)
Dla Alka 7 miesiąc jest bardzo przełomowy. Zaczął siadać, raczkować a na koniec stawać w łóżeczku :)

Kolejna chustowa mama. Fajnie was zobaczyć. Gratuluję postępów. ;)

Jak sie zmienił. Oczywiście na lepsze. ;) Masz fajną pociechę.

A tu kilka zdjęć Hubka z tego tygodnia ;-)
Chciał pochwalić się ząbkamiZobacz załącznik 366456
Przyłapany!Zobacz załącznik 366455
Grudniaczki już chwalą się raczkowaniem to Hubcio chciał chociaż pochwalić się super klockami i uśmiechem ;-) hehehZobacz załącznik 366454Zobacz załącznik 366453

Duży psotnik. ;)

Gwiazdeczka Super przystojniak z Wojtusia :-)

Smile Niestety film niedostępny :-///

Misia Superowa mamusia z cudnym synusiem :-) Jejku jak juz ładnie stoi :-)

Asja Super dzieciaczki,a Maciuś znudzony bo ileż można patrzeć jak dzieci się bawią na placu zabaw,też by pofikał :-)

Bodzia Super masz dzieciaczki a fifi juz nieźle hula po podłodze.PS: Fajny masz głos :-)

reklama
Potwierdzam z tym głosem. Mało kiedy włączam głos w kompie, bo lubię ciszę. Pamiętam kiedys to samo dla mamolki napisałam.
Ten mój Niuniek się bawił i jak leciał filmik to przerwał zabawę i słuchał. ;) Jak zadzwoni telefon, i gdy rozmawiam z kimś to siedzi i słucha. Zwłaszcza jak jego tatus dzwoni. Tak poznaje po głosie.

Do góry