Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podejrzewam ze bardziej po tatusiu bo on grekiem jest choc i ja blada nie jestem ale zawsze on to ma bardziej we krwi ciemna karnacje niz ja hehe

No właśnie nie wiadomo za kim blondyn z Kacperka bo my wszyscy ciemni z natury (na głowie oczywiście ):-) Ale może jeszcze pociemnieje - bo ja też kiedyś blondyna byłam :-) A teraz mają troszkę kolorku bo po wakacjach więc się opalili :-);-)ruda gdzie bladziochy Twoje chlopaki na blade nie wygladaja tylko opalone blondyny beda lamac serca dziewczyn, wszystkie sie rozplywaja na widok opalonego blondyna

e to pewnie mu sciemnieja wloski ja kTy tez bylas blondyna a moze dziadki blondyni? albo pradziadkowie? wow no rzeczywiscie taki juz romantycznye to pewnie mu sciemnieja wloski ja kTy tez bylas blondyna a moze dziadki blondyni? albo pradziadkowie?
moje te wlosy ma mojego koloru poki co wiec taki ciemny blond ale moze tez sciemnieja, poki co jednak lysolek z mojego serduszka