reklama
renata borysek
Fanka BB :)
NIce a jak pozuje na tym pierwszym zdjeciu:-), zabawa w "posprzatanie"-najlepsza zabawa pod sloncem
Baska oczywiście gratulacje dla Was-teraz to się dopiero zacznie
:-)
Baska oczywiście gratulacje dla Was-teraz to się dopiero zacznie
:-)kroma
Basia- jaki golasek uroczy, a jak się cieszy, że idzie, jaka radość wielka 
nancy- słodka jest i jak kręci kierownicą
Elwirka- pomysłowy ten kalendarz
dzięki laski, w sumie ma teraz wicherek, bo jak my po skosie chciałam to fryzjerka nie dała rady wyprostować i ma z boku taki mały skosik.
nice girl- ale ma miejsce do zabawy, w szufladzie, nam się ona rozwaliła i nagle całe łóżko runęło, na szczęście Arka tam nie było. Śmieszny jest z tym dydkiem fajnie wygląda, i jakie ma włoski
Elusia- malutka jakie już ma włoski jasne i jak jej urosły, śliczna dziewczynka.
nancy- słodka jest i jak kręci kierownicą
Elwirka- pomysłowy ten kalendarz
dzięki laski, w sumie ma teraz wicherek, bo jak my po skosie chciałam to fryzjerka nie dała rady wyprostować i ma z boku taki mały skosik.
nice girl- ale ma miejsce do zabawy, w szufladzie, nam się ona rozwaliła i nagle całe łóżko runęło, na szczęście Arka tam nie było. Śmieszny jest z tym dydkiem fajnie wygląda, i jakie ma włoski
Elusia- malutka jakie już ma włoski jasne i jak jej urosły, śliczna dziewczynka.
Ostatnia edycja:
emiliab
A to kilka zdjęć...
1)przytulaski...
2) Jakub uczy Franka chodzić
3) dzisiejsze pozowanie... ojjj... tego miałam nie dawać;-)
4) jeszcze z Dziwnowa: Fanek wysyła smsy do nowopoznanego Tomka sheeney oraz obowiązkowo do Ineczki
1)przytulaski...
2) Jakub uczy Franka chodzić
3) dzisiejsze pozowanie... ojjj... tego miałam nie dawać;-)
4) jeszcze z Dziwnowa: Fanek wysyła smsy do nowopoznanego Tomka sheeney oraz obowiązkowo do Ineczki

Ostatnia edycja:
makuc
EMIŚ fiuu, fiu. Chłopcy zajefajni [swoją droga widac od razu, że Kuba jest bardzo opiekuńczy w stosunku do Franka
] ale ja i tak najdłużej swoja uwagę na Twoim pozowanym zdjęciu skupiłam
sexapil bije z tego zdjęcia taki, że szok, wiesz?
] ale ja i tak najdłużej swoja uwagę na Twoim pozowanym zdjęciu skupiłam
sexapil bije z tego zdjęcia taki, że szok, wiesz?reklama
Podziel się: