reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

280820112577 (800x600).jpgtaaaaaaki mi fryz wyjechany mama zaczesala:)
280820112575 (800x600).jpg280820112573 (800x600).jpghusiu husiu:)

reklama
EMIŚ :* nie wstydaj. widzimy to piszemy :))))
DZIULKA Leanie z wyjechanym fryzem wygląda jak taka mala, niewinna istotką, która ktos za karę do wody wsadził. I ta minka :-D. extra.

ona akurat jezyk wsytawila:)))))))))))) a maz dupa i flesza wylaczyl i troche zla jakosc fotki://// no coz.... chlop nie posiada duzo szarych komorek...

Emiś wow laseczko i kolorek inny na głowie(czy mi się zdaje?) Kurde taka laseczka, ze o Franiu zapomniałam i Kubie ;-). Fajowe chłopaki
Dziulka Leane cudna
Dawidowe uwielbiam, a modeleczka to fakt :-)
Nancy zdjęcia w czapeczkach rewelka
Baska nie dosc, ze smiga to jeszcze na golaska ;-)
Kroma śliczności
Elusia jaka kombinatorka
Elwirka ja też planuje na święta pod choinkę dziadkom taki kalendarz zrobić
Nice słodziak

Nice,dawaj Przemka do nas,razem z Amelką mi posprzątają- widzę,że oboje zdolni "w tym temacie";)))).A minka niewinna musi byc po nabrojeniu,nie?;)
Elwirka - fajny kalendarz:).U nas,niestety,temat kalendarzy z dzieckiem jako prezentów itp. brat od dawna zmonopolizował,więc buuu- jakbym chciała sobie zrobic,to chyba "sobie a muzom"...:(
Nancy ,Malwinka urocza w tych różnych czapeczkach,a ostatnia fotka rozbrajająca:)
Baśka- gratulacje dla Kamilka- super śmiga:).Wiesz,mam podobne zdjęcie mojego Maksia,właśnie taki golasek i jego pierwsze kroczki:)- rozczuliłam się;).
Dziulka- co,u Was też buty to wróg publiczny nr 1???;))))Słodka Leane:***
Elusia zdjęcie śpiącej Natalki przesłodkie- prawdziwy aniołeczek:).
Dawidowe,ach,Laurka:)- czy te oczy mogą kłamać?;)- świetna jest:)
Emiś,też dołączę do zachwytów nad Tobą:)- super wyglądasz.A chłopcy faaajni- Franek taki słodki,a Kuba widać,że kocha braciszka.W ogóle z tego,co piszesz,to bardzo Ci sie starszy synuś udał- no,ale to Twoja zasługa.

dziulka, twoja Leane jest rozkoszna na każdym zdjęciu, jak zawsze :tak:

kroma, Arek ma super uśmiech, no i fryz też ;-)

baska, ale golas :-D

elusia, ugniatanie zabawek jest dobre :-p a kto jej taką fryzurke zrobił do spania :rofl2:

elwirka, fajny kalendarz :-)

nancy, słodziak z Malwinki ;-)

nice
, no Przemek jest rozbrajający, a jakie porządki w domu robi :-D

dawidowe,
no pozuje wspaniale, a ta mina śliczności poprostu :tak:

emiś
, zdjęcia super, ty laska że hoho a twoi synowie to super chłopaki :-):tak:

Dziulka Leane jak zawsze uhahana :-)

kroma no i super fryzurka Arusia. A Ty jaki masz fajowy sprzęt do ćwiczeń – wow. Też bym taki chciała.

Baśka super ,ze już chodzi. Gratulacje. Fotka super :-)

elusia – haha wyjmowanie zabawek widać już jest nudne :-). Ale słodko spi , a ten fryz :-D rewelka!

Elwirka kapitalny ten kalendarz :-)

nancy fajne te fotki, a jak spi w tej czapie :-)

nice-girl sprzatanie pierwsza klasa :-D

dawidowe no jak ona takimi usmiechami rzuca , to w zyciu wszystko osiągnie :-) Sliczna jest.

Emiliab uuuu ale modelka z Ciebie. Franio słodziak nawet ze stopą starszego brata na głowie ;-)

reklama
Emiliab ale laska z Ciebie wow, Franuś widać że lubi się do mamy przytulać a z braciszkiem kroczyć :-)
Dziulka córcia ja zawsze słodka, a w tej sukieneczce jak dama :-) a te dwa różki to pasują do niej :-) Włosków ma coraz więcej więc spineczki super jej pasują.
Dawidowe Twoja córcia istna modelka, jakie minki boskie :-)
Elwrika super kalendarz :-) zamawiałaś przez neta???
Nice ale masz słodziaczka w domu :-) i jak pięknie już wchodzi do szuflady :-)
Baśka gratuluję Kamilkowi pierwszych kroków :-)
Elusia fryzurka odjechana, cudna po prostu :-)
Nancy o proszę riderka Ci rośnie :-) śpi jak aniołek.
Kroma Aruś słodziak jakich mało, z Tobą ćwiczy???

Do góry