reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Zobacz załącznik 382844razem:-)
Zobacz załącznik 382846konkurs

Zobacz załącznik 382847niestety przegrany...
Zobacz załącznik 382849na poprawinowym spacerq

Zobacz załącznik 382851Zobacz załącznik 382853Zobacz załącznik 382855Zobacz załącznik 382856Zobacz załącznik 382857
pencil.png
Zobacz załącznik 382842

rano usuwam i spróbuję wrzucić wsio na picasę:tak:

reklama
Roxannka zdjęcie w sklepowym wózku, i to z rozczochranymi włoskami wymiatają, rewelacja :-) Patryś pewnie Laurce powiedział komplement a Ona się troszku zawstydziła ;-), no cóż nieśmiała Kobietka z niej :-)
Elusia ślicznie córcia już chodzi za rączki, zdjęcia piękne :-)
Ida super zdjęcia, rewelacyjnie się prezentujesz w kiecce :-) wraz z Michalinką jesteście gwiazdami wieczoru :-)

Ostatnia edycja:
ROXI Twój Patryś to słodziak jakich malo. Nic tylko calować i chrupać:)))
IDA widziałam i podziwiałam:))) z Ciebie laska a z Misialinki ślicznota :tak:
ELUSIA fajny kontrast z Natalką przy pomniku wyszedł. Ona taka mała a on ogromny. wogóle super sesja:)
KASIS Twoja psina rzeczywiście cierpliwa:) mój pierun ucieka w momencie kiedy Aliczka się na niego wspinać próbuje:)
ELWIRKA wizyta na papmersie udana widzę? świetnie! i to zdjęcie na ogromnym krzesle bombowo wyszło.

dobranocka, no właśnie:-)cały ranek picasa ładował zdj, net chodził jakby go smołą zalali, więc docenić moje poświecenie(na bb nie dało się pisać:/) i podziwiać raus:))) i nie tyle mnie, co mojego "różowego chłopczyka";-)

reklama
Do góry