reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Natolin szalejesz :laugh2:
Jak dobrze,że też zdążyłam wreszcie Nat zobaczyć:happy::happy::tak::tak::-).I orzekam autorytatywnie,nie przyjmując sprzeciwów,że JESTEŚ CHUDA I TYLE!!!!A na "oponkę" można "majtasy Bridget Jones " ubrać i już:-D:-p.Pudzianek słooodki:tak:.A jak mówisz,że do męża podobny,to widocznie Wy jesteście podobni do siebie:-D.Te włoski jaśniutkie..."aniołeczek " taki:tak:- mój Maksio tez takie miał,jak był malutki,uwielbiałam je:tak:.

a wiesz, że faktycznie niektórzy ludzie (szczególnie przed naszym ślubem) mówili, że jesteśmy do siebie podobni, choć ja jakoś nie potrafiłam tego zrozumieć ;-)
blond włoski u dzieci uwielbiam, więc to taki "prezent" dla mnie, że on takie ma. tylko obawiam się, że to się szybko zmieni :-(

Mój Maksio do dzis blondyn,choc ciemny już...ale to jego wina,bo zbyt mało na słońcu przebywa i nie maja jak mu naturalnie jaśnieć w lecie:-:)crazy:

:-) Udało mi sie zobaczyc nasza Natolinke zanim wykasuje zdjecie.
Jestes chudzina i koniec
:-p i mimo,ze sie zslonilas aparatem to widac,ze niezla blond laska z Ciebie.

Pudzianek oczywiscie tez słodziutki,ja tam uwielbiam blondaskowe dzieciaczki

Natolin jaka Ty chuda jesteś!! A pozatym jakoś inaczej mi się kojarzyłaś (bo narzekasz, ze taka gruba jesteś). A Ty taka delikatna tu jesteś.....64 kobito ja waże obecnie 66 przy 170 i nawet w połowie wizualnie nie widać, żeby taka szczupła była.... tylko kawał baby ze mnie. I już więcej nie chce słyszeć jaka Ty gruba jesteś, bo ściemniasz laseczko ;-). A Piotruś cudny

Ostatnia edycja:
natolinko uffff,zdążyłam;-). Ale słodki blondasek z Piotrusia:-). A ty kochana,z twoją wagą-przestań!Ja mam 158 i ważę 62 kg... Oponka? Ciekawe;-). Może wstaw zdjęcie samej"oponki",to ocenimy:laugh2:. Jestem pewna,że zgodnie stwierdziłybyśmy,że przesadzasz:tak:. Aha,i można zauważyć,że ładna z ciebie kobieta:tak:

natolin ale z Ciebie kłamczuszek. Przeciez Ty taka szczuplutka !!!! Ile Ty masz wzrostu, bo cos mi sie wydaje ,ze wagę masz popsutą!
Pudzianek jest czadowy , blondasek z niebieskimi oczętami - sliczny. I tak kojarzę ,ze kiedyś mial naczyniaczka, czyli wszystko pięknie się wchłonęło? Bo na zdjęciu śladu nie ma.

reklama
dziewczyny, Wy jesteście szalone :-p ;-)
niepotrzebnie to zdjęcie wstawiałam, bo na nim prawie nic nie widać, a Wy wysnuwacie jakieś nieziemskie wnioski ;-)
mam 166cm wzrostu i minimum 64, a wczoraj waga pokazywała nawet 66kg. mam naprawdę niefajną "oponkę", dobrze, że chociaż Roxi mnie rozumie :-)
Wy to nie jesteście obiektywne ;-) Bo Wy tylko chwalicie ;-) :-p Dlatego ja tu nie bywam za często ;-)
Doris naczyniak jest w miejscu niewidocznym u Pudzianka i na pewno trochę potrwa zanim się w chłonie, ale postępy są. Dzięki za pamięć.

Do góry