reklama
teri114
Fanka BB :)
mama kubulki
teri ładnie wygladasz
a ja tez mam wrazenie, ze w pierwszej ciazy brzuszek byl taki dopiero kilka meisiecy pozniej, a teraz kazdy w szoku jak mowie, ze termin dopiero na czerwiec i troche mnie to krepuje, ze mam taki balon;/
teri114
mamakubulki mam TO SAMO heh to zdziwienie w oczach jak mówię który to miesiąc że juz czasem jak ktoś pyta kiedy rodzę to mówię że w maju hahh ;-)
dzisiaj spotkałam się z koleżanka i na dzień dobry było : jej ale masz duży brzuch ja taki miałam do porodu heh :/
dzisiaj spotkałam się z koleżanka i na dzień dobry było : jej ale masz duży brzuch ja taki miałam do porodu heh :/
Ostatnia edycja:
DzikaBez
teri- piękny ciążowy brzuszek, widać że mama cieszy sie z córci
mamawikusi- pas możesz załozyć odrazu, kupuje sie je w sklepach medycznych na wybiar to znaczy mierzysz sobie obw. brzucha i tam ci dobiorą, ważne zeby nie nosić go za długo i często bo sobie osłabisz mięsnie i pózniej wolniej sie wraca do formy
mamawikusi- pas możesz załozyć odrazu, kupuje sie je w sklepach medycznych na wybiar to znaczy mierzysz sobie obw. brzucha i tam ci dobiorą, ważne zeby nie nosić go za długo i często bo sobie osłabisz mięsnie i pózniej wolniej sie wraca do formy
Nayaa
Teri świetny brzuszek
i zgadzam się z dziewczynami. Super wyglądasz
masło maślane wyprodukowałam i stąd mały edit.

masło maślane wyprodukowałam i stąd mały edit.
Ostatnia edycja:
Paulunia8713
Teri śliczny masz brzuszek. Ja mam małą kuleczkę ale w ciązy z Julcią na tym etapie dopiero po 6 miesiącu cokolwiek było widać. Ciekawe jak by było przy trzecim maleństwie ale nie dane będzie mi to sprawdzić

reklama