s.michalina
Fanka BB :)
Jaka szczęśliwa
gdyby nie syrena alarmowa co trzy godziny moznaby o ciąży zapomnieć 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Syrena akurat śpi, dlatego szczęśliwa

( bez urazy)
Nawet dałam się naciąć dla większego realizmu, a cycki to dobry push up, a nie mleczarnia:-)Lilla j3błam
Angelika - wiesz jakie to trudne było? Tusiaczku tak, takNawet dałam się naciąć dla większego realizmu, a cycki to dobry push up, a nie mleczarnia:-)
A tak serio i żeby Was pocieszyć, to brzuch flak, jak siedzę to nie jest tak kolorowo;-) No i jeszcze dwa tygodnie połogu, potem, jak Adaś pozwoli, to coś poćwiczę

Po pierwszym porodzie patrzeć na siebie nie mogłam, w tej ciąży dużo nie przytyłam (4kg tylko...) i właściwie spodziewałam się, że wyjdę z porodówki lżejsza niż w dniu, kiedy zaszłam ;-) Ale nie spodziewałam się, że "polecę" 10kg w dół, a to dopiero 8 dzień po porodzie. Ciekawe, kiedy wchłonie się bardziej? Bardzo jestem ciekawa, nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłam taka szczupła jak teraz, na pewno nie w ciągu ostatnich 6 lat...
Tylko przepuklina mi została...