• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dzięki dziewczynki :) Szkoda tylko, że opalenizna tak szybko schodzi. Już mc od powrotu z urlopu i niedługo znów będę bladziocha ;P

alcia - bielizna kremowa :-p Hihihi :-D

reklama
DSC_0064.jpg to ja wczorajsza 32+2 tc

Jejku laseczki jak ja wam zazdroszczę figurki!!!!Ja jestem taka wielka, że aż mi przykro!!! Wczoraj byliśmy na plaży to płakać mi się chciało jak patrzałam na te chude tyłki zgrabne:-(na dodatek jeszcze nasz stary cały czas na fochu darł się na mnie...najchętniej by się mnie pozbył bo wstyd z takim kaszalotem się pokazywać!:-(Spotkaliśmy też znajomą która tylko uprzejmie potwierdziła jaka to ja tłusta jestem i powinnam już rodzić a nie za dwa miesiące!:-(

No pewnie że same laseczki. A ciebie Małpko to jak ja trzasne w dupe to odrazu wybije głupie myśli z głowy. No brzuszek masz spory a całą reszte to ja chętnie przyjme w zamian za moje ciało. Nie można sie przejmować ludźmi co z zazdrości takie durnoty wygadują. Jestes piękna!!!

tak wlasnie Malpko - jestes piekna:)tak jak my wszystkie...:))))))i koniec
Gaja - a Ty kolejna do lania, bo zawsze piszesz, ze sie musisz ograniczac bo zaczynalas z nadwaga?gdzie i w ktorym miejscu?jak TY teraz super laska z brzuszkiem jestes!

Marta i Gaja wyglądacie REWELACYJNIE!:-)

Małpko napewno nie jest tak źle jak piszesz. Jesteś śliczna i nawet nie dopuszczaj do siebie myśli, że jest inaczej. A na wstrętne babska nie zwracaj uwagi, bo są zwyczajnie ZAZDROSNE:-D

dziękujemy :)
alcia81 kiedy to najprawdziwsza prawda z tymi kg :) Ja na swój wzrost miałam ok 3 kg nadwagi. Dlatego się oszczędzam ale na szczęście w te upały jakos się to udaje bo jeść nawet sie nie chce

oj Gajunia, Gajunia!!!!!cale 3 kg!!!ale obiecaj, ze jeszcze przed porodem, choc raz sie porzadnie najesz;)wszystko na co masz ochote!!!!!!nie mozesz byc taka idealna, ciaza to czas na zaspokajanie zachcienek:)))wiec prosze, choc raz:)))))a na serio, to bardzo Cie podziwiam, potem bedzie Ci latwiej!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry