• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Karolina dorzucam sie do slow dziewczyn sliczny twoj brzusio i naprwde nie widac tych kilogramow o ktorych mowisz
Lilu takze sliczny i zgrabniutki brzuszek
Angelus pieknie aaa ja dopiero teraz zauwazylam ze mamy tego samego psiaka Goldenka tylko moj to samiec :)) wabi sie Kobe :)

ale ja sie wygielam;/ nie lubie sama sobie robic fotek a samowyzwalacz mnie nie zadowala;/
i tu widac ten tusz pod oczami..ale mowie Wam na zywo to dopiero ubaw..zauwazylam dopiero jak wrocilam ze sklepu.

Karolina dorzucam sie do slow dziewczyn sliczny twoj brzusio i naprwde nie widac tych kilogramow o ktorych mowisz
Lilu takze sliczny i zgrabniutki brzuszek
Angelus pieknie aaa ja dopiero teraz zauwazylam ze mamy tego samego psiaka Goldenka tylko moj to samiec :)) wabi sie Kobe :)
Moja sunia Tajga- mało oryginalnie,ale w rodowodzie ma Taylor tyle,że mój P. nie wymawia "r" i nie mogło tak zostać:-)

śliczne jesteście laski i każda ma niepowtarzalny brzunio!!
mój jest spory ale nie mam mocy sobie fotki strzelić ogólnie też nienawidze sobie robić zdjęć bo się sobie nie podobam :-p:rofl2:

reklama
małgoś jak ty super zgrabnie wyglądasz, mimo iż niby tam przytyłaś to naprawdę gdyby nie brzuszek to mini spódnica, szpilki, obcisła bluzka i nastolatka jak ta lala :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry