• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

dziekuje dziewczyny:* ostatnio chcialam wcisnac sie w mini ale sie nie udalo hehe..zatrzymala sie nad kolanami i dalej ani rusz;/ teraz chociaz wygladam kobieco bo przed ciaza jak dziewczynka przez ta swoja chudosc;/ a bluzeczke kupilam za 10zl z przeceny i nosi sie rewelacyjnie:)

reklama
widzie same bardzo zgrabne brzuszki nieziemsko pieknych lasek, skad wy sie wszystkie wzielyscie:-D:rofl2:

pierwsze foty z 30tc;-)

i dzisiejsze 33tc (prosze zignorowac since pod oczyma:baffled: i prawdopodobnie obsikana kanape tudziez rozlana woda,niestety nie dojde prawdy:))))):-D

Załączniki

• IMG_7244.jpg
    IMG_7244.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 194
  • IMG_7236.jpg
    IMG_7236.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 182
  • IMG_7214.jpg
    IMG_7214.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 195
  • IMG_7212.jpg
    IMG_7212.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 180
Ostatnia edycja:
O jejkuu Gaja - ale ten niebieski brzusio jest boskiiiii - wymieklam :-)
Noi super nowy avatarek.

Gaja - slicznie, letnie i ciazowo:)

Przyszla_mamo - bardzo ladnie, a coreczka to kopia Mamusi:)

betti i ty masz kompleksy??? kobieto!!!!!!!
przecież nózki masz tak szczupłe ze ho ho,a to ze brzuszek w ciaży rośnie to normalne;-)
laseczka z ciebie nie jedna mogłaby ci pozazdrościć

Mycha - piekne zdjecie:)wygladasz jak modelka:)

Oliwka ja tez chce taki malutki brzusio :) Karolinkare super mieszkanko dla 2 :)

jaki fajny brzucho:))))Kalcha, a kiedys pisalas , ze jest nisko, wcale nie..taki prawdziwy, ciazowy brzusio:)

justyna ekstra widoczek

Karolino ściemniaczu jeden gdzieś ty te 22 kg ukryła co?
Wyglądasz ślicznie, zgrabny tyłek i przeuroczy brzusio nie za duży nie za mały taki w sam raz:)

Lilu zgrabniutki brzusio:)

Angelus slicznie , i w rozowych kolorkach jak na mamusie dziewczynki przystalo.

ślicznie małgoś a tusz nawet sie w oczy nie rzuca :P tak miało być i już hehe a ja mam takich samych kolorków bluzeczkę tylko z rekawkiem :P

Anja przeslicznie

przejrzalam wszystkie,od tych maciupkich Oliwka bijesz wszystkie normalnie do tych najwiekszych

wszystkie przesliczne

Małgos, przepięknie! Powinnas nosic te wage stale, bo pieknie Ci służą te kilogramy- na mój gust jest terz idealnie! :-)
aNJA, A ty nadal Szuplątko :-) Pieknie Ci w tym parero zielonym, chyba pod kolor oczu- a masz je niesamowite, niespotykane !
Gdybys nic nie pisala o plamie na sofie, to kompletnie nic bym nie zauwazyla, a tak....szukałam i dojrzałam, ale nie wiedzialabym ze to plama, ale desen :-)

Justyna brzunio jak piłeczka ,a fotka świetna.

KAROLINA cosik ściemniasz ...po tobie tych kg w ogóle nie widać !!!

LILU ty mi komplementy piszesz ,a sama jesteś laseczka jak nie wiem co i brzunio malusi .

ANGELUS fajna z was rodzinka ,i masz fajną okrągłą piłeczke z przodu

MAŁGOŚ ładniutka z ciebie kobietka ,i te piersi ...niejedna może pozazdrościć.Brzuszek śliczny taki w sam raz.

ANJA Brzuszek super wygląda w kolorze zielonym i fajnie go widać ...na 2 fotce wyglądasz rewelacyjnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry