reklama

Galeria rosnących brzuszków...

No śliczny już brzuszek Lillu :-) Chyba w typie tych piłeczkowych , jak mój i Onionka :-) Zobaczymy co tez kryją nasze mieszkanka- małego królewicza czy królewnę :-)

dokładnie :-) okraglutki :-)

supcio brzunio :tak: heheh i jak bym słyszała siebie...znowu w piżamie...hehehhe
ja jak nie musze nigdzie iść to paraduję w piżamce :-D

dziewczynki śliczne brzuszki :tak:

ja wczesnym wieczorem asekuracyjnie biore szybko prysznic, wdziewam pizame zeby w razie jak przysne byc juz gotowa do lozka :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeju ale brzuszkow..hehe..Dorotka1 Ty masz najwiekszy z nas wszystkich..napatrzec sie nie moge:)
Beniaminka Jestes bardzo atrakcyjna kobieta i tak trzymaj...mam siostre w Twoim wieku i Wiesz mam nadzieje ze bede tak zadbana jak Wy..normalnie pozazdroscic:) a brzuszek fajniusi:)

Ja tez zauwazylam ze rosnie mi brzuszek i piersi sie powiekszaja..inne patie ciala nie zmieniaja sie wogole..
Dziękuję Małgoś :-) Miło słyszeć to z ust młodej dziewczyny, bo trochę czuję to piętno wieku. W tym roku miałam iść do znajomej dermatolożki i zrobić sobie mezoterapię czyli takie odmładzanie witaminami i kwasem hialurynowym...a tu niespodzianka- będę mamusią. I pocieszenie lekarki, że nic tak nie odmładza kobiety jak dzidziuś. Ponoć hormony buzują i to bardzo korzystnie dla mamusi urody, oczywiście jeśli dba o siebie i zdrowo żyje :)

Jeju ale brzuszkow..hehe..Dorotka1 Ty masz najwiekszy z nas wszystkich..
.

w sumie to tez to zauwazylam

Dorotko ty masz taki inny niż wszystkie... taki szpiczasty - alez on fajniusi ;)
identyczny mialam w poprzedniej ciazy,zaraz Wam wkleje co moja pierworodna wyprawiala z moim brzuchem w koncowce ciazy

a to moj brzuch na 3 dni przed porodem corci

No śliczny już brzuszek Lillu :-) Chyba w typie tych piłeczkowych , jak mój i Onionka :-) Zobaczymy co tez kryją nasze mieszkanka- małego królewicza czy królewnę :-)
brzuszek przesliczny Lilu

Ostatnia edycja:
w sumie to tez to zauwazylam
identyczny mialam w poprzedniej ciazy,zaraz Wam wkleje co moja pierworodna wyprawiala z moim brzuchem w koncowce ciazy
dorotka 014.jpg | dorotkak-n | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

a to moj brzuch na 3 dni przed porodem corci
rozne 003.jpg | dorotkak-n | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Ojejku, Dorotko śliczny...wiesz, nic a nic talii Ci nie odjęło, nadal pod biuścikiem byłaś szczuplutka, masz bardzo fajną figurkę, brzuszek poszedł Ci do przodu maksymalnie, a ja czuję że mój jak poprzednio rozepcha mi boczki i pójdzie szybko do góry. Miałas małą rozrabiarę w brzuszku, nieżle wypchała Ci brzunio na tej fotce :-D

Dziekuje kochane:)
tak sie zastanawiam jak ta chudzina udzwignie brzuszek w ostatnich miesiacach:D jak bede grubsza niz dluzsza to bede sie chyba kulac hehe..
no chyba ze jak juz teraz rosnie to na pewnym etapie przestanie i dam rade:)

to jest moj ulubiony watek..uwielbiam ogladac Wasze fotki i brzuszki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry