reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Duzyyy :-) A jak to jest z tatuazem? Nie rozciagnie sie - w sensie nie zdeformuje? :-)
brzunio slodki,ja kolczyka mialam,duzo przed pierwszą ciazą go wyjelam i niestety zostala mi blizna po nim na brzuchu ktora wyszla po porodzie
z tatuazem niestety moze byc podobnie,ale brzunio sliczniutki

Najlepsze zyczenia :-) Bo domyslam sie, ze ta liczba nie pojawila sie tu bez przyczyny :-)?

no sto lat, a brzunio milusi

Gizelko brzuszek rewelacja! :-) Przyjmij także najgorętsze życzenia zdrowia, radości, szczęścia w Tobie- z okazji 18 urodzin! :-) 100 LAT!!!Mimo,że to w styczniu było :-)

Ostatnia edycja:
a ja choć troche ciałka mam...to brzusio typowo ciążowy.....:-)

Zobacz załącznik 226898

No i mam 31 latek!
:tak:

Gizela - brzusio już konkretny - suuuuuuper. U mnie jeszcze prawie nic nie widać i jeśli ktoś nie wie, to nawet nie przypuszcza, że jestem w ciąży. Będąc w ciąży z moim synusiem (7 lat temu) o tym czasie mój brzusio wyglądał podobnie do Twojego. Może tym razem będzie córcia :)

She Shu , Gizela no brzuszki poprostu rewelacja, u mnie prawde mowiac jeszcze dobrze nie widac, tylko spodnie coraz gorzej sie dopinaja. Ale apetyt tez mam mniejszy. Tylko do 3 miesiaca zabijalam mdlosci jedzeniem a teraz kroluja owoce.

reklama
Ja z pewnym zawstydzeniem bo wasze mieszkanka takie sliczne i wogole ,a moje takie hmm marne( mimo ,ze malenstwo jest o tydzien wieksze :) ). No to dzisiejszy brzusio 13+6 z godziny chyba 20 :)
14tyd.jpg
[/URL][/IMG]

P.S przepraszam ,ze takie duze wyszlo nie wiem dlaczego :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry