reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
korba brzuszek jeszcze skromny ale sliczny, juz pewnie za miesiac u kazdej bedie fajny ciążowy brzuszek

no ja tez juz bym chciala taki fajny ,ale moze z drugiej strony i lepiej. Ja sie ciesze ze juz jest chociaz taki bo wczesniej to normalnie byl plaski jak nigdy az wklesly :) A najlepsze jest to ze ja ciagle chudne mimo ,ze jem ,jem i jem :)

Korba, śliczniusi-malusi. Ciesz się tym :-) Jak przyjdzie 8 i 9 miesiąć wysadzi Cię ani sie obejrzysz, wtedy uwaga na rozstępy. Gdy byłam w pierwszej ciąży- 19 lat, jeszcze w siódmym miesiący ciąży podrywał mnie mój wykładowca(hihi, nic nie wiedział), autentycznie byłam ledwie nieco zaokrąglona i to bardziej po boczkach niż miałby byc to wystający brzusio.Fakt,że wtedy nosiło sie lużne kiecki i bluzki, jak teraz tuniki np.
W 5 miesiącu leżałam na podtrzymaniu na patologii ciąży i studenci dopytywali lekarza czy to na pewno ten tydzien ciąży- a ja płaska, ledwie pępuszek uniesiony. Za to 2 ostatnie miesiące tak brzuch mi wywaliło, że aż skóra mnie swędziała- bach porobiły się rozstępy.
Teraz drugi dzidziuś i brzuszek rośnie w oczach,ąz się zastanawiam czy to ja tyję czy ciąża tak widoczna. :-) Jesteś szczuplutka, bardzo, bardzo ładny brzuszek!

hehe kochane jestescie ,macie buziaka od cioci koRby dla waszych malenstw i dla was :* Normalnie uwielbiam was , no a w sumie to mam nadzieje ,ze jak juz mi wyskoczy to nie taki ze sie przewroce bo mnie przeciazy :) A to bylo robione wieczorem gdzie bylam najedzona haha i powiem ze wrecz dumna bo sie zaokraglil :) no ale i tak z wkleslego do takiego to u mnie postep hehe

korba daj spokój...wiele z nas pewnie Ci zazdrości;-) A ja na pewno:tak: Mój wisielczy tłuścioch nie jest apetyczny i nie mogę patrzeć na niego:sorry2: dopiero jak bobas wyjdzie przed flaczki i podroby to będę z niego dumna. Ja w pierwszej ciąży w swoich ciuchach chodziła do połowy 5 m-ca!! Byłam tak zniecierpliwiona, że szkoda gadać;-) a potem rosłam....i rosłam....i rosłam.....:-):-)

Superaśne macie kochane brzuszki ,,,,u mnie nic nie widac a to 13 tydzień ech ale w poprzednich ciążach cokolwiek było wiedać na przełomie 5 i 6 mc

aa9773457c816dfb1a2344bc7941b41e,10,19,0.jpg

U mnie podobnie Korba było w pierwszej ciąży. Mam na myśli, to że do 4 miesiąca wogóle nie było nic widać. Teraz przy drugim dopiero tak mnie "wydęło" szybko :o) Co do blizn po kolczyku i wyglądu tatuażu to się nie martwię-wogóle stwierdziła,że jesli tfu-tfu tym razem przydarzą mi się rozstepy na brzusiu to powiększe sobie tatuaż tak,żeby zakrył rozstępy :-p Ale to plan awaryjny -mam nadzieję,że nie będzie musiał dojść do skutku :tak: A brzucha i tak nie pokazuję "publicznie" (z wyjątkiem tego forum) -jest on tylko do wglądu dla mężusia:-p

Oliwka zazdroszę Ci takiego brzucha-szczególnie po 2 ciążach jestem pełna podziwu i marzę ,by mój jakoś doszedł do siebie po ciąży :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Tak samo i Ja ;)
Boże fajnie miec taki malutki, z tym że własnie pózniej może Ci zacząć rosnąc szybciej. Moja siostra jest o 8 lat starsza odemnie i ma 2 dzieci. Ważymy obie 52 kg. ona w obu ciążach przytyła tylko 8 kg. brzuszek miała maluni, że w 9 wyladała jak ja w 5. Ja w tamtej ciaży 16, chociaż brzuszek rósł mi wolniej niż teraz. Także każdy ma inaczej, ja jestem szczupla i miałam wielgachny balon z przodu, inne mają maleńki jednak grunt to zdrowe dziecko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry