• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

jestem za tylko ja już aparat odnalazłam :)
Wow mamusia naprawdę niezłą laska:tak: no faktycznie tak w ciąży wyglądać chciałby każda....aż pozazdrościć można, ale tylko pozytywnie;-) brzuszek fajniusi i dość duzy jak myślę:-)

no dobra dziewczyny tak patrze na wasze super brzuszki to i ja sie pochwale:)

kurczę jak widzę następny brzuszek to nie ma siły ja pochwalę się jutro....
olcia fajny brzuszek szczuplutki:tak:

reklama
dziekuje dziewczyny za mile slowa:)

Moj brzusio i tak wiekszy niz w pierwszej ciazy ,z Besiem taki mialam za 2 miesiace...

22marietta-dzieki bardzo lubimy bialy z czarnym:)

Jak obiecałam wczoraj wstawiam i mój 19 tc.... aha to moja 3 ciąża i też obalam mit co ciaża to brzuch większy :):):)

Załączniki

• brzuszek.JPG
    brzuszek.JPG
    26,1 KB · Wyświetleń: 118
lillu o tak obalasz -malutki i sliczny

a czy kazda ciaze przechodzisz tak samo?
Dzięki :) Nie każda jest inna co bardzo mnie dziwi...pierwsza jakby nie test ciążowy to zupełnie niezauważalna, żadnych objawów a brzuszek to miałam taki, ze jak do porodu przyjechałam to pytali o ile za wcześnie a było prawie w terminie,w drugiej już miałam mdłości ale delikatne i brzuszek szybciej mi wyskoczył...teraz to jak na mnie były mega mdłości a obecnie mega apetyt :) jedno się nie zmienia twardnienie brzucha i konieczność brania leków....niestety

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry