• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
asieczku piekny brzuszek!!!:-)
oliwka ja juz się nie wypowiadam Korba podsumowała:-p:-Dale ja Ci całkowicie za freee mogę oddać z 10 kg i będzie wtedy widać:-p:-D:-D:-D
a co do konkursu to ja chciałabym wiedzieć jakie są nagrody???? bo jak bym wygrała a to prawie pewne to ja bym bardzo chciała pobyt w prywatnej klinice chirurgii plastycznej - plastyce brzucha się poddać:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::sorry::sorry::sorry::-D

asieczku piekny brzuszek!!!:-)
oliwka ja juz się nie wypowiadam Korba podsumowała:-p:-Dale ja Ci całkowicie za freee mogę oddać z 10 kg i będzie wtedy widać:-p:-D:-D:-D
a co do konkursu to ja chciałabym wiedzieć jakie są nagrody???? bo jak bym wygrała a to prawie pewne to ja bym bardzo chciała pobyt w prywatnej klinice chirurgii plastycznej - plastyce brzucha się poddać:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::sorry::sorry::sorry::-D

haha nam by sie wszystkim jakies spa przydalo po tej naszej ciazy:)ale niestety takich nagrod nie moge zapewnic :)

dziękuje za miłe słówka :)) to jest moja "ciążowa" bluzka dla porównania dodam zdjęcie z przed 3 lat byłam wówczas w 8 miesiącu - tak mnie jakoś na wspominki wzięło:))

I czas się zatrzymał :-) Urocze te zdjęcia Asiek. Jesteś radosna, promieniuje od Ciebie spokój i pena akceptacja swojego brzemiennego brzuszka. I tak trzymaj. To jest cudne!

a tutaj mój brzuszek :)

Załączniki

• DSC03130oooooo.jpg
    DSC03130oooooo.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 111
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry