• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Wspaniałe brzuszki!!! u mnie tez juz widać ,ale w grubszej kurtce to nieciązowo, chociaz sąsiad ostatnio zaskoczył mnie tekstem: alez długa i tłusta zima była! Pewnie mial na mysli ze utyłam...a ja go nie prostowałam.... hahahahhahahaahaaa, ciekawe jak mnie z wozkiem zobaczy jesienią co powie?

A ja w końcu znalazłam czas i sprzęt aby wstawic mój wielki brzuchol w 22+6 dniu ciąży, czyli można powiedziec że w 24 tygodniu ;-) dziś już po kąpieli czyli w piżamce :-)
Zdjęcie125.jpg

olga alez wysoka z ciebie kobita, brzunio malusi ale zapewne jak cię wywali to piłkę będziesz miała :)
kasialle twój to się już w tej galerii do większych na forum zalicza :) Mi się wydaje że mam duży ale widac jest średniaczek ;)

A ja w końcu znalazłam czas i sprzęt aby wstawic mój wielki brzuchol w 22+6 dniu ciąży, czyli można powiedziec że w 24 tygodniu ;-) dziś już po kąpieli czyli w piżamce :-)
Zobacz załącznik 242742
Oooo suuuper!!! Ja też taki mam!!! Dziękuję Ci Kasialleczku!!! Od razu przyjemniej mi się zrobiło że nie jestem sama z takim brzucholem!:D a i widzę że Ci się udało prawie idealnie trafić w dwuletnią różnicę wiekową między maleństwami!! Bo ja się nieco pośpieszyłam:P

Dziewczynki śliczne te Wasze brzuszki - każdy inny i piękny :D

Ja też postanowiłam pochwalić się swoim - zdjęcie zrobione przed sekundą (20tc + 1). Przepraszam za jakość, ale robiłam je sama w łazience - w lustrze :D

1.jpg2.jpg

reklama
Olgadom- zjawiskowa figurka, śliczny brzucholek, malutki i słodki :-)
Kerna, Twojego synusia podziwiała już na NK- piekna Mama -piękny synuś, no jest przesłodziak, a jaką ma bujną czuprynę, mrauuu! :-)
Kasialle - o to i prawdziwa ciąża , wygodne , duże już mieszkanko dla bobaska! :-) Fajnie, że wstawiacie fotki, jak dobrze jest miec swiadomosc ze nas brzuchatek jest wiecej, bo ja popadam już w paranoje ze jestem najgrubszą lokatorka mojego osiedla :-D Trzeba jakos przebiegac to lato z dodatkowym cięzarkiem, szkoda że cała robie sie taka duża.
Marta, wciąż młodzieżowa figurka, brzusio przezgrabniutki! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry