• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Mysia - moj faworyt ten Twoj brzusio :-) Cudny :-)

Wstretnamalpo - az wierzyc sie nie chce, ze takie masz gabaryty - bo buzka na avatarku taka szczuplutka i drobna .. hehe :-)

reklama
Wstretnamalpo - az wierzyc sie nie chce, ze takie masz gabaryty - bo buzka na avatarku taka szczuplutka i drobna .. hehe :-)

taaaaaaa:-D to były czasy :-Dkiedyś między mną a starym było 60kg różnicy a teraz 30:-p:-p:-pjak się kiedyś przemogę to wkleję zdjęcie z poprzedniej ciąży, nie żebym chciała was straszyćbo takie naleśniki nie dojdą do takiej masy ale tak żebyście nie mówiły że ściemniam:-p:-pspróbuję wieczorkiem poszukać..

:sorry2:wiecie okazało się ,że wszystkie zdjęcia pousuwałam:zawstydzona/y:znalazłam tylko jedne mojej twarzy:baffled: i dodam jeszcze brzuchol z Blanką w środku:-p:-p

Załączniki

• P9270330.jpg
    P9270330.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 105
  • PC150002.jpg
    PC150002.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 113
Wowwww - ale brzuchollll :-) Rzeczywiscie mozesz sie smiac z niektorych nalesnikow, np. mojego :-D Ale tak ogolnie to na zdjeciu jestes normalnych "wymiarow" :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry