• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

porwnaniebrzuszek.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] wstawiam zdjęcie i melduje sie ,ze zyje :) Mam nadzieje ,ze nie zapomnialyscie o mnie.

reklama
Ojej Korba, jak ślicznie.Podobni jesteście z bratem :-)Takie ładne rodzeństwo!
A Twój brzuszek nadal maleńka kawalerka, zgrabniutka, malutka, ustawna. Pewnie jeszcze ze 2 miesiące nim bedzie coś widać. Cudnie!

Jak mam sweterek taki dopasowany to chodze dumna jak paw ,ze w koncu go widac :) I na uczelni juz zauwazyli :) Podeszla do mnie i męża w piatek delegacja z tekstem " Mamy nietypowe pytanie ,bo chcielibysmy Wam pogratulować ale nie wiemy czy w razie czego się nie obrazicie jak się okaze ze jestesmy w bledzie wiec wpierw zapytamy - bedziecie mieli dzidzie? " A my w smiech i co moj Grzes na to - "ale ,ze co ?ze przytyla? Nie poprostu dzis dobry obiad zrobilem i sie najadla :) " Po czym oczywiscie potwierdzilismy ich podejrzenia :)

Korba dlugo Cie nie bylo:P
co do brzuszka to malutki ale widac zaokraglenie:)mam znajoma szczupla kobietke i ona do konca ciazy wygladala jakby sie najadla..nikt nie chcial wierzyc ze jest w ciazy a poprostu dzidzia byla tak ulozona i urodzila w terminie corke ponad 3kg:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry